İYİ Parti Kocaeli: Biz kazandık!
Siyaset, 11 Mayıs 2023 10:05Ülkemizin son dönem gündeminden düşmeyen 14 Mayıs 2023 seçimlerine günler kaldı. Tüm siyasi partiler sahalarda seçmenlere ulaşmak için çalışmalarına hızla devam ederken seçim sürecini son derece başarılı yürüttüğü bilinen İYİ Parti Kocaeli’ den ‘’Seçmenin gönlünü biz kazandık’’ açıklaması geldi.
Seçim sürecinin başlamasıyla tüm il teşkilatı ve vekil adaylarıyla birlikte yoğun bir çalışma programına giren İYİ Parti Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Zekeriya Özak, SKM çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Milletvekili aday adaylığı başvurularının bitişiyle SKM Başkanı Zekeriya Özak ve tüm SKM ekibi kolları sıvayarak çalışmalara başladı. SKM Başkan Yardımcıları Dr. Ahu Güzel ve Mustafa Candemir, Saha Koordinatörü Ali Karaca gün gün tüm ilçelerin kendilerine iletmiş oldukları programları koordinasyonunu sağlayarak haftalık programlarını belirledi. İYİ Parti teşkilatı İl ve İlçe SKM’lerinin başarılı iş birliğiyle gerçekleşen bu çalışmalarla fark yarattığı konuşulurken İl SKM Başkanı Zekeriya Özak konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu.
BİZ BU HARAMİ DÜZENİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN VARIZ!
‘
’Bizler Genel Başkanımız Sn Meral Akşener’in her zaman vurguladığı bu harami düzen’i değiştirmek için elini taşın altına koyan iyilik neferleriyiz. Bu yola çıkarken gece gündüz demeden gerekirse ailemizden çocuklarımızdan uzak kalmayı ve her türlü fedakarlık yapmayı göze aldık. Bu nedenle gerek İl gerekse İlçe teşkilatlarımızla birlikte seçim süreci öncesinde olduğu gibi bu süreçte de büyük bir özveri ile çalıştık. Seçime az bir zaman kala inanıyoruz ki emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alacağız. Çünkü inanç görmediğinize inanmaktır, bunun ödülü ise inandığınızı görmektir. Geçen gün paylaştığımız bir fotoğraf var SKM ofisimizde ziyaret yapılan bölgelerimizi işaretlediğimiz bir fotoğraf. Bu fotoğraf bizim inançla, sevgiyle, vatan sevdasıyla yürüdüğümüz yolu ve bu yolda verdiğimiz emeği gösteriyor. 12 ilçemizde 500'e yakın noktaya ziyarette bulunduk. Yani bu demek oluyor ki her ziyaret eli sıkılmış yüzlerce insan demek, eli öpülmüş hali hatırı sorulmuş büyüklerimiz demek, sıkıntıları birebir yaşamış geleceğimizin umudu gençlerimiz demek, enflasyondan beli bükülmüş ekonomimizin can damarı esnafımız demek.. SKM’mizin gerçekleştirdiği ilk toplantımızda ‘’Kocaeli’de eli sıkılmadık hiç kimse kalmayacak’’ demiştik. Gerçekleştirilen 1310'u aşkın programla sürecin sonuna yaklaşırken bu hedefimize ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yapılan tüm ziyaretlerde halkımızın büyük desteğini gördük ve anladık ki halkın gönlünü biz kazanmışız ve adil bir seçim olduğu sürece bu durumun sandığa da yansıyacağını düşünüyoruz.
Dile kolay 5 haftada 1310'u aşkın program, her bir program bu teşkilatın emeğidir, özverisidir, inancıdır; çünkü biz halkımıza SÖZ VERDİK 15 Mayıs sabahı güneşli bir güne uyanacağız.’’
.jpg)
Siyaset, 11 Mayıs 2023 10:05
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
