Milletvekili Çakır, Derince’de işçilerle buluştu
Siyaset, 30 Nisan 2023 19:38AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Derince’de AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı. Çakır; “Tüm çalışanlarımızın büyüyen Türkiye’nin artan refahından hak ettiği payı almasını sağlayacağız.” dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını Derince’de sürdürdü. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat yöneticileriyle Derince’yi karış karış gezerek vatandaşlarla kucaklaşan Milletvekili Çakır, ziyaret ettiği bir tekstil firmasında çalışan işçilerle sohbet etti.
ÇALIŞANLARIMIZA HİSSETTİRMEDİK
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Küresel, bölgesel ekonomik kriz dönemleri de dâhil olmak üzere hiçbir zaman enflasyonun tahribatını çalışanlarımıza hissettirmedik. Asgari ücrette tarihi artışları, işçilerimiz ve işverenlerimizin azami mutabakatını sağlayarak gerçekleştirdik. Net asgari ücreti 2023’te 8 bin 506 TL’ye yükselttik, 2022 Temmuz ayına göre yüzde 55, ocak ayına göre yüzde 100 artış sağladık. İşverenlerimize asgari ücret desteği vererek asgari ücretten kaynaklanan maliyet artışlarına devlet katkısı sağladık. 2016 yılından bu yana ortalama 1,6 milyon işyerine asgari ücret desteği verdik. 2023 yılında da işçi başına aylık 400 TL asgari ücret desteği sağlamaktayız.
ENFLASYONUN ÜZERİNDE ARTIŞ
Tüm çalışanlarımızın büyüyen Türkiye’nin artan refahından hak ettiği payı almasını sağlayacağız. Ücretli çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyecek, önümüzdeki dönemde de asgari ücrette enflasyonun üzerinde artışlarla çalışanlarımızın refah payı almalarını sağlayacağız.
.gif)
Siyaset, 30 Nisan 2023 19:38
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
