Baykara ailesinin 34 yıllık geleneği
Siyaset, 09 Nisan 2023 21:371988’den beri Ramazan ayıda biraya gelerek oruç açan Kandıralı Baykara Ailesinin geleneksel iftarı Tersane emeklisi Cavit Sözer’in evinde gerçekleşti.
Seçil – Cavit Sözer çiftinin ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda akrabalarıyla bir araya gelen Baykara'lar neşe içerisinde oruçlarını açtı.
Kandıralı Baykara Ailesinin, Ramazan ayında çoluk çocuk bir araya gelerek yıllardır sürdürdüğü geleneksel İftara; Baykara Makinanın sahibi Hasan Baykara, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Makine Mühendisi Furkan Baykara, Karayollarından emekli Ünsal Uçar, Sakarya’da faaliyet gösteren Ak Çelik Fabrikasının Genel Müdürü İlhan Ak ve Vedat Baykara, Mali Müşavir Murat Okyar, Çelikord emeklisi Sabahattin Baykara, Polkom Polimerik Kompozit Sanayi firması yöneticisi Cem Küçük, Sigortacı Oğuzhan Baykara, Viyola sanatçısı A. Efe Küçük, Mali Danışman Burak Okyar, Ecz. Personeli Hakan Demirel, Kocaeli Üniversitesi Lastik ve Plastik Teknolojileri Isıyalıtım Teknolojisi Bölümü mezunu Sercan Uçar, eş ve çocukları katıldı.
.gif)
İzmir’den misafir
İzmir’de yaşayan, ailede ilk hakim olan ve Çocuk Mahkemesi Hakimliğinden emekli Sevim Çevik’in iftara katılması büyük memnuniyet yarattı. Uzun zamandır biraraya gelemeyenler hasret giderdi.
Aile adına konuşan Sabahattin Baykara; “Ebediyete uğurladıklarımıza Allah’tan rahmet diler, aramızda bulunan Teyzemizin kızı emekli Hakim Sevim Çevik ve Sevgi ablamız başta olmak üzere Ailemizin iftarına ilgi gösteren akraba ve dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.” dedi. Baykaraların, iftar programı neşeli bir sohbet içinde, geç vakitlere kadar sürdü.
Siyaset, 09 Nisan 2023 21:37
Yorumlar (0)
Körfezim Eğitim Kurumları’nda liseye geçiş coşkusu!
KOÜ’de kulakların pasını silen müzik dinletisi
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
