Özel okul masraflarını krediyle karşılayacak veliler bu habere çok sevinecek!
Eğitim, 01 Nisan 2023 03:312023 -2024 eğitim & öğretim yılı hazırlıklarına başlayan özel okullar, giderlerindeki artışı gerekçe göstererek yüksek kayıt ücretleri talep ederken, veliler de çocuklarının yeni dönem eğitim harcamaları için alternatif arayışına girdi.
Bu noktada pek çok veli, bankaların kapısını çalarak eğitim kredisi başvurularına başladı. olayinkolayi.com isimli dijital platform, hayat sigortalı kredi kullanacak velilere, bütçelerini hafifletecek bir indirim avantajı sunuyor. olayinkolayi.com’u ziyaret eden veliler, kredi masraflarının en büyük kalemi olan Kredi Hayat Sigortası’nda bankalara göre çok daha avantajlı oranlar yakalıyor.
Çocukları özel okullarda eğitim gören verilere, yeni kayıt döneminde kredi arayışına girmeden önce olayinkolayi.com’u ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulunan Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, “Güncel yasal düzenlemerle birlikte artık kredi çekmek isteyen tüketicilerin önünde sigortalı veya sigortasız kredi teklifi seçeneği bulunuyor. Hayat sigortalı kredi teklifini tercih edenler, diledikleri sigorta şirketinden satın alabilecekleri poliçeyi, kredi başvurusunda bulundukları bankaya sunabiliyor.” dedi.
.jpg)
Kredi masrafları içinde hayat sigortasının önemli bir paya sahip olduğunu vurgulayan Akçay, eğitim kredisi arayışında olanlar için de avantajlı fiyatlar uyguladıklarını söyledi. Akçay açıklamasında; “olayinkolayi.com’u ziyaret eden ve eğitim kredisi arayanlar, kullanacakları kredi tutarına göre bankaların tekliflerini kolayca listeleyerek, karşılaştırma yapabiliyor. Ayrıca kredileriyle ilgili olası masrafları hesaplayabiliyor. Eğer Kredi Hayat Sigortalarını olayinkolayi.com üzerinden yaptırırlarsa, bankalara kıyasla %40’a varan indirimli fiyatlardan yararlanabiliyor.” dedi.
olayinkolayi.com kullanıcıları, tüketici kredileri için kriterlerine özel olarak hesaplanan Kredi Hayat Sigortası tekliflerini, sadece birkaç dakikada hesaplı ve pratik yoldan satın alabiliyor. Dijital poliçeleri anında e-mail yoluyla kendilerine iletiliyor.
Avantajlı Kredi Hayat Sigortası ürünü hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.olayinkolayi.com adresini ziyaret edebilecekleri gibi, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı Çağrı Merkezi numarası veya Whatsapp hattı üzerinden anlık yanıt sistemi ile ücretsiz asistanlık hizmeti alabilirler.
Eğitim, 01 Nisan 2023 03:31
Yorumlar (0)
AKP'li Tayyar yine gıybet yaptı!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
Çayırovalılar bu kurslarda bağlama çalmayı öğreniyorlar
Kasaphan Steak House, KOTO üyelerine indirim yapacak!
Kartepe tramvayında tepki çeken yapboz haller
15 Temmuz’la ilgili duruşmada başka, TBMM’de başka türlü konuştu!
Körfez’de 16 yaşındaki genç kız ölü bulundu: İntihar mı, cinayet mi?
Bağımsız 3 vekil İYİ Parti'ye geçecek!
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
