Başkan Sezer’den deprem bölgesindeki çalişmalar hakkinda açiklama
Gündem, 09 Şubat 2023 09:00Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından deprem bölgesine 75 personeli ile birlikte giden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından Gölcük Belediyesi 75 personeli ile birlikte görev aldığı bölgede depremin yaralarını sarma çalışmalarına destek veriyor. Bölgede Kocaeli’de görev yapan belediye başkanları ile birlikte görev alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Hatay Antakya Defne ilçesinde, Gölcük Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Defne’de 22 araç ve 75 kişiyle sahada çalışmalara destek verdiklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Ekiplerimiz Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta da arama kurtarma faaliyetinde bulundular. Dün ve bugün Defne’de iş makinaları ile kurtarma faaliyetlerine destek olduk. Defne’de depremzedelere; bugün 1000, yarın da 1500 kişilik sıcak yemek ikram edeceğiz. Temizlik işlerimiz 2 çöp kamyonu ile temizlik çalışmalarına başladı. İş makinaları ile, enkazların kapadığı yolları açmaya öncelik vereceğiz” dedi.
.gif)
“ALLAH MILLETIMIZE DEVLETE ZEVAL VERMESIN”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri ile yardım malzemelerini direkt mağdurlara ulaştıracaklarını belirten Başkan Sezer, “Burada, Defne Kaymakamlığı desteği ile bir okul spor salonunu da yardım deposu olarak tahsis ettirdik. Yardım tırları buraya gelecek. Sonra küçük araçlarla Defne mahallelerinde dağıtım yapacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, çalışmalarla ilgili, Defne kamu görevlilerinin de dahil edildiği koordinasyon toplantısı yaptı. İlçelerimiz azimle çalışıyor. Defne’de büyük hasar var ama yaraların sarılması için devlet tüm imkanlarını kullanıyor. Çok sayıda özel iş makinası da kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Allah milletimize, devlete zeval vermesin” diye konuştu.
“GÜN BIRLIK OLMA VE YARALARI SARMA GÜNÜ”
Yardımsever hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Sezer, “Gölcük Belediyesi organizasyonu ile hemşehrilerimizin desteği ile deprem bölgelerine şu ana kadar 29 tır yardım malzemesi gönderdik. Gölcük’te tabiri caizse bir yardım seferberliği var. Yardımsever hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Yine; bireysel ve kurumsal olarak yardım tırları gönderenler de oldu. Bunları da yönlendirdik. Bu şekilde giden 9-10 tır yardım malzemesi daha daha var Gölcük’ten. Gün birlik olma ve organize şekilde yaraları sarmak için elbirliği ile çalışma günüdür. Allah her türlü afetten milletimizi muhafaza eylesin” şeklinde konuştu.
Gündem, 09 Şubat 2023 09:00
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
