Darıcalı çocuklara özel karne şenliği
Eğitim, 19 Ocak 2023 19:55‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla eğitime her fırsatta destek veren Darıca Belediyesi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin eğlenceli bir tatil geçirmesi için karne şenliği düzenleyecek.
Darıca Belediyesi, 2022- 2023 eğitim – öğretim döneminin ilk yarısı boyunca ter döken minikler için karne şenliği düzenleyecek. Karnelerini alarak 15 günlük tatile çıkacak öğrencilere sürpriz hazırlayan Darıca Belediyesi tarafından yarıyıl tatili boyunca gerçekleştirilecek şenlik ile çocuklar eğitim yılının tüm yorgunluğunu gönüllerince eğlenerek atacaklar. Şenlik kapsamında Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikler 21 Ocak Cumartesi günü başlayacak. Çocuk tiyatroları, sinemalar, jonglör gösterileri, interaktif oyunlar ve illüzyon gösterilerinin sahneleneceği şenlik, çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.
ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNCİ BİZİM SEVİNCİMİZDİR
Darıca Belediyesi tarafından çocuklara özel hazırlanan karne şenliğine tüm çocuklar ve ailelerini davet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Darıca Belediyesi olarak en güzel ve keyifli çalışmalarımızı çocuklarımız için yapıyoruz. Eğitim öğretim yılının ilk dönemi boyunca okula giderek tatili hak eden çocuklarımız için Karne Şenliği düzenliyoruz. Çocuklarımız için onları mutlu edecek birçok etkinlik hazırladık. Çocuklarımız yarıyıl tatili boyunca sürecek şenlik ile hem eğitim yılının yorgunluğunu atacak hem de aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirecek. Bu vesile ile tüm öğrencilerimiz ve ailelerini etkinliklerle dolu dolu geçecek olan Karne Şenliğimize davet ediyorum” dedi.
.jpg)
Eğitim, 19 Ocak 2023 19:55
Yorumlar (0)
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
Başkan Hürriyet okullarda engellenen beslenme saati projesini böyle hayata geçirecek
Hiç mi rencide olmuyorsunuz bundan?
Çayırova Kent Meydanı projesinde sona gelindi
Türkkan, İzmit Körfez Dip Çamuru TBMM gündemine taşıdı
Emekli öğretmenden Özel'e: Aç geziyorum
Başkan Bulut: Kocaeli iş dünyası başarı grafiğini yükseltiyor
Mamikler Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temeli Tüysüzler’de atılıyor
Yargı sürecine müdahale ihtimali araştırılmalı
Kocaeli’de sahillere ulaşım 20 Haziran’da başlıyor
500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 85 Kocaeli firması var
AKP'de Erdoğan sonrası liderlik hesapları!
Gölcüklüler bu konsere davetli!
Kocaeli vekili Kanko’dan TBMM’de SMA isyanı
Alpaslan Vural’ın kızı Durul mezun oldu
Gölcük’te İYİ Partililerden Tandoğan çağrısı
Buz pistindeki kafeye 300 bin TL teklif
Kandıra’da 40 yıl sonra keten üretimine yeniden başladı
Tartışılan o savcı terfi ettirildi!
Emekli maaşı ile ilgili rakam verildi
Benzinde bir indirim daha
