Başkan Büyükakın: Gençliği olmayanın geleceği yoktur
Eğitim, 19 Aralık 2022 10:11Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu’nda Büyükşehir’in yaptırdığı halı saha ve MİKAV Vakfının kadın kollarının destekleriyle yapılan kütüphane hizmet alındı
Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptırmış olduğu halı saha ve MİKAV Vakfı Kadın Kollarının destekleriyle yapılan kütüphanenin hizmete alım töreni Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MİKAV Kurucu Başkanı Şevki Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleştirildi. “Gençlerimiz geleceğimizdir” diyerek bir konuşma gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Geleceğimiz gençlerimizdir. Gençlerimiz yoksa onların ihya faaliyetleri yoksa aslında geleceğimiz de yoktur. Şeyh Edebali Hazretleri der ki; Geçmişi olmayanın geleceği yoktur. Günümüzde şöyle ifade edebiliriz; Gençliği olmayanın da geleceği yoktur. Geçmişi bilmeyen gençler yetiştirdiğinizde geleceğiniz zinhar yoktur” dedi.
.gif)
“ÇARESİZLİĞİNİN ÜSTESİNDEN MİLLETİN ÖZ EVLATLARI GELİYOR”
“Yaptığımız bütün işlerin temelinde Hakk’ın ve milletimizin rızasını ön planda tutuyoruz” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Geçtiğimiz günlerde yerli ve milli olan trenlerin lokomotiflerinde kullanılacak motorun tanıtımını Gebze TÜBİTAK’ta yaptık. Bu motor aynı zamanda gemilerde kullanılabilecek yarın hidrojenli yakıt sistemine geçildiğinde ona adapte olabilecek, jeneratörlerde kullanılabilecek şekilde üretime başlandı. Türkiye, çok şükür kalkışa geçti. Milletimizin kaderi bahar mevsimi olmuştur. Artık kendi uçağımızı, otomobilimizi ve birçok alanda teknolojik gelişmeyi kendimiz yapıyoruz. Yıllardır bu millete öğretilmiş çaresizliğinin üstesinden yine bu milletin öz evlatları geliyor. O öz evlatlar kim, merhum Akif’in Asım’ın nesli dediği evlatlardır” dedi.
“BU GENÇLER DİN DÜŞMANLARININ PANZEHİRİ OLACAKTIR”
Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulundaki açılışta gençlerin öneminden bahseden Başkan Büyükakın, “Yıllarca bu memleketin evlatlarını irşat ettiler. Bu memleketin evlatlarını bu memlekete düşman ettiler. İşte yetişen bu nesil, bu tür sapkınlıkların, bu tür yoldan uzaklaşmalarında panzehiri olacak bir nesildir. Ben bu nesli yetiştiren öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi, İlçe ve il Milli eğitim Müdürlerimize, buranın yapımında katkısı olan değerli hayırseverlerimize, burayı ihya etmek için gecesini gündüzüne katan değerli MİKAV derneği hanımefendi kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Büyükakın, açılışından ardından halı sahada penaltı atışı yaparken, kütüphanede de öğrencilerle birlikte sohbet etti.
Eğitim, 19 Aralık 2022 10:11
Yorumlar (0)
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
AKP'lilere küskünleri arayın talimatı
Tüpraş'ta korkutan patlama!
Erdoğan'a o iş insanı dolandırıcılıktan ceza aldı denilmedi mi?
Düşmanca bir dili doğru bulmuyorum
Büyükakın Gebze’de de denize daldı!
Zeytinoğlu işgücü verilerini değerlendirdi
Gebze’de bir aile yok oldu, 3 aydır tek bir rapor yok
İzmit’te muhtarları ziyaret ederek talepleri dinlediler
Dilovası’nda Kent Meydanı Projesi için ilk kazma vuruldu
Gölcüklü Demet Akalın o isimleri defterden sildi!
Doğalgaz zammı yolda mı?
Kar altında gerçeği aratmayan tatbikat!
Kağıtspor, voleybolda emin adımlarla ilerliyor
Dolandırıcılık suçundan aranan zanlı Dilovası’nda yakalandı
Kesinlikle bu fiyatlardan altın almayın!
Ocak ayı anketinden hangi parti birinci çıktı?
Düzce Akçakoca Belediyesi’nden İzmit Belediyesi’ne ziyaret
BTP Kocaeli’den iki belediye başkanına ziyaret
