AK Parti Kocaeli, Türkiye Yüzyılı’nı konuştu
Siyaset, 27 Kasım 2022 09:03AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye çapında gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi "Türkiye Yüzyılı" eğitim programlarının Kocaeli etabı tamamlandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, çok verimli bir toplantı geçirdiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU KONUŞULDU
AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nın eğitim faaliyetleri kapsamında, üç kademe il ve ilçe yönetimleri, mahalle başkanları ile meclis üyelerini kapsayan Teşkilat Akademisi’nin ilk iki programında tema ‘Bu hikayenin kahramanı sensin’ şeklindeydi. Teşkilat mensuplarının motivasyonunu da artıran 3.eğitim programının teması ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu oldu.
YAVUZ VE BÜYÜKAKIN DA KATILDI
Kocaeli Kongre Merkezi’nde cumartesi günü AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları da katıldı. Ellibeş, Büyükakın ve Yavuz, program öncesi teşkilat mensuplarını selamlayan birer konuşma yaptı. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları il ve ilçe yönetimleri, meclis üyeleri ile mahalle başkanlarının da yer aldığı eğitim programı saat 9.30’da başlayıp, 14.30’da sona erdi.
.gif)
DÖRT KONU, DÖRT KONUŞMACI
Program 4 dersten oluştu. AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ‘Seçim 2023’, Prof.Dr.Hasan Basri Yalçın ‘Siyasal İletişim ve Yeni Medya’, Gazeteci Zafer Şahin ‘Sıkça Sorulan Sorular’ ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ‘Türkiye Yüzyılı’ başlıklarında konuşmalar yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, başarıyla tamamlanan program sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Teşkilat Akademisi’nin 3.programını da başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim ve gelişim denildiği yerde akla AK Parti gelir. Çünkü kurulduğu günden bu yana bu iki ilkeye sıkı sıkı bağlı kalmıştır”.
81 İLDE 93 BİN TEŞKİLAT MENSUBU
“Ar-Ge Başkanlığımız çok önemli ve verimli programlara imza atıyor. Teşkilatımızın motivasyonu her program sonrası daha da yükselmiş oluyor. Kurumsal kimliği gelişiyor, dil birliği oluşuyor. Şimdi buradan elde ettiğimiz bilgilerle her bir teşkilat mensubumuz sahadaki çalışmalarına yön verecek, milletimize doğruları anlatacaktır. Bu eğitim programında temamız, Türkiye Yüzyılı oldu. Cumhurbaşkanımızın ülkemize çizdiği bu yeni ve büyük vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı nasıl gerçekleştireceğimiz hakkında burada görüşleri, önerileri dinledik. Çok verimli bir program oldu. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, 81 ilde 93 bin teşkilat mensubuna bu şekilde ulaşacaklarını kaydetti.
Siyaset, 27 Kasım 2022 09:03
Yorumlar (0)
Siyasette yeni ittifak: 5'li masa kuruluyor
Adalar'daki sarsıntı büyük depremi tetikler mi?
Türk Donanması’ndan Kocaeli’de gövde gösterisi
Kaza geçiren anne ve üç çocuğuna ilk müdahaleyi Büyükşehir ekipleri yaptı
İktidar kendisine destek vermeyen cemaat ve tarikatları hedef alıyor
YENİ Parti'de kongreler bu tarihte yapılacak
Yumurta fiyatlarında sert yükseliş
Çayırova’daki spor sahaları yenilendi
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’ın piknik keyfi!
KOTO üyeleri için bir çok alanda indirim protokolü imzalandı
Derince Plaj Voleybolu Turnuvası’nda kayıt süreci başladı
TEKNOFEST alanına ulaşımda Büyükşehir’den kolaylık
Koruma Klor Alkali’nin o projesi tam puan aldı
Sanayide ürkütücü kan kaybı
Seçim gündemi yok, ittifak baskısı var
Bahçeli terörsüz Türkiye işin sosu, asıl amaç anayasa değişikliği demedi!
Kocaeli Vergi Dairesi binasını 1000 günde bitireceğiz dediler, yarısını bile tamamlayamadılar!
Gebze’de 25 milyon TL’lik altyapı ve üstyapı çalışması
KOTO Başkanı Bulut, Belediye Başkanvekili Lütfü Obuz’u ağırladı
Tarladaki fiyat ile market arasındaki fark büyüdü
Dün Erdoğan'ın danışmanı aba altından sopa gösterdi, bugün gözaltına alındı
Gökhan Ercan: Hayatım boyunca uyuşturucu kullanmadım
Japon deprem uzmanı Moriwaki GEBKİM’de sanayicilere seslendi
Gölcük Tersanesi’ndeki TEKNOFEST Mavi Vatan’a Erdoğan katılacak mı?
Milleti kıyma kuyruğuna soktular
İzmit soruşturmasında uyuşturucu testi şoku!
Deprem felaketini hatırlatan sergi
Gözler Körfezli futbolcu Zümra Gencer’de
Kaynaklar üretime değil, faiz lobilerine aktarılıyor
Gölcük’te kan bağışı kampanyası
KOTO’da firmalara uluslararası fırsatlar anlatıldı
İmamoğlu’ndan sert sözler
100 bin TL’nin altında maaşla dört kişilik bir ailenin geçinmesi imkânsız
Kefken’de doğa ve tarih aynı rotada
Adliye Lojmanları’nda çalışmalar sürüyor
Kaçak elektrik denetiminde şaşırtan anlar!
Derince’de de 17 Ağustos deprem şehitleri unutulmadı
17 bin gökyüzü tutkunu dağ başındaki bu şenlikte ağırlandı
İzmit’te deprem şehitleri anısına helva dağıtıldı
