SEDAŞ’tan 57 çalışanına kıdem ödülü
Gündem, 25 Kasım 2022 13:17SEDAŞ’ta 10, 15, 20 ve 25’inci yıllarını dolduran 57 çalışana kıdem ödülleri takdim edildi. Bu yıl yüz yüze gerçekleştirilen etkinliğe SEDAŞ’ın üst düzey yöneticileri katıldı. Etkinlikte konuşan SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, ödül alan çalışanları tebrik ederek, başarılar diledi.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (SEDAŞ) 10, 15, 20 ve 25’inci yıllarını dolduran çalışanlar için “Power On Day” adıyla gelenekselleşen etkinlik düzenlenerek kıdem ödülleri dağıtıldı. Sakarya’dan 25, Kocaeli’nden 9, Bolu’dan 11, Düzce’den 3 ve Gebze’den 9 olmak üzere toplamda 57 SEDAŞ çalışanına ödülleri verilerek emekleri dolayısıyla teşekkür edildi.
Pandemi nedeni ile geçtiğimiz yıl dijital platform zoom üzerinden yapılan etkinlik bu yıl yüz yüze gerçekleştirildi. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz ve 900 çalışanın katıldığı etkinlikte ödül alacak olan çalışanlara plaket ve hediyeler verildi.
Geçtiğimiz günlerde İnsan Kaynakları Profesyonelleri Derneği (PİKDER) öncülüğünde ve Türkiye Kürek Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen “Dragon Bot” yarışlarına katılım sağlayan ve ikincilik elde eden kürek takımı oyuncularına da SEDAŞ CEO’su Odyakmaz tarafından teşekkür belgeleri verildi.
.gif)
“Nice başarılı çalışmaları birlikte kutlamak üzere”
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ve ödül alan çalışanları tebrik eden Odyakmaz, “Şirketimize uzun yıllar emek veren 57 çalışma arkadaşımızı öncelikle tebrik ediyorum. Geçtiğimiz yıl dijital zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi, bu yıl ne mutlu ki bir arada yüz yüze gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da şirket için yıllarca emek veren ekip arkadaşlarımızla bitmeyen enerjimiz ile bu çatı altında tekrar bir araya geldik. Hepimiz, yıllardır omuz omuza çalışarak hedeflerimize birlikte ulaştık. Bir değil birlik olduk. Daha nice yılları aynı heyecan ve enerji ile tamamlayacağımıza inanıyorum. Ödül alan arkadaşlarımı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. Ödül töreninin ardından SEDAŞ çalışanlarına etkinlikte çeşitli ikramlar sunuldu.
Gündem, 25 Kasım 2022 13:17
Yorumlar (0)
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
Alikahya’nın yeni buluşma noktası
Gölcük’te sağlık yatırımları ne durumda?
Bu ortamı yaratan Erdoğan’ın bizzat kendisidir
Hyundai Motor Türkiye, HTech ile genç yetenekleri otomotiv sektörüne hazırlıyor
Türk Sağlık-Sen’in adı Vefasız-Sen olarak değişsin!
Kocaeli’de öğrendiler, Batı Trakya’da uygulayacaklar
Çayırova için yeni bir nefes alma imkanı
Foncu oldukları ortaya çıkan Diyanet'i yönetenlerden yeni karar
İzmit’te bu hizmetten öğrenciler ve veliler memnun
Gölcük’te konservatuvar heyecanı
Bahçeli'nin tek arzusu
Kartepe’nin 4 mevsim turizm için önemli adım
Kocaeli mutfağı 41 lezzetle tarihe geçti
İzmit’te 5 yeni yetenek Gençlik Orkestrası’na katılmaya hak kazandı
Gebze’de 48 milyon TL’lik yatırım
Başkan Ömeroğlu’ndan Pazar turu
Sepaş Enerji, ilk 500’deki konumunu sürdürüyor
Ekonomist Demirtaş'tan Erdoğan'a çağrı!
Utanmadan sıkılmadan bunu mu yapacaklar?
İzmitli Diyetisyenden israf uyarısı: Gıdayı korumak geleceğimizi korumaktır
Gölcüklüler afet risklerinin azaltılması konulu bu panele davetli
