AK Parti’de teşkilat içi eğitim programının teması: Türkiye Yüzyılı
Siyaset, 24 Kasım 2022 08:09AK Parti Kocaeli, cumartesi günü teşkilat içi eğitim programı kapsamında kampa girecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 4 ayrı dersten oluşan ve bir gün sürecek eğitim programının ana temasının “Türkiye Yüzyılı” olduğunu açıkladı.
EĞİTİM PROGRAMLARINDA 3.DÖNEM
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimlerinin 3.turu 4 hafta önce başlamıştı. İlimizdeki eğitim programının günü ve konuşmacıları ise önceki gün belli oldu. Buna göre Kocaeli Kongre Merkezi’nde 26 Kasım Cumartesi günü saat 09.30’da başlayacak eğitim programında AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ‘Seçim 2023’, Prof.Dr.Hasan Basri Yalçın ‘Siyasal İletişim ve Yeni Medya’, Gazeteci Zafer Şahin ‘Sıkça Sorulan Sorular’ ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ‘Türkiye Yüzyılı’ başlıklarında eğitimler verecek.
TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ana kademe, kadın ve gençlik kollarının da katılacağı programın ana temasının Türkiye Yüzyılı olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Eecep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı vizyonu hakkında detaylı sunumların gerçekleşeceği programın aile içi, teşkilata yönelik olduğunu belirterek, “Daha önce iki kez yaptığımız eğitimlerin teşkilatımızın birlikteliğini pekiştirerek, güncel konular hakkında en doğru bilgiye ulaşması sağlanıyor” dedi. AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen de, “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak” dedi.
.gif)
Siyaset, 24 Kasım 2022 08:09
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
