Başkan Söğüt’ten 29 Ekim mesajı
Gündem, 28 Ekim 2022 21:53Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Devletimizin birliği, vatanımızın bölünmezliği ve milletimizin dirliğini temsil eden Cumhuriyetimizi; bugüne getirenlerin verdiği emekten daha fazlasını vererek yarınlara taşımak birinci vazifemiz olacak” dedi
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Binlerce yıllık şanlı tarihimizin son devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yılını görmeyi ve kutlamayı bizlere nasip eden Yüce Mevla’ya sonsuz şükürler olsun” diyen Başkan Şener Söğüt, “Paha biçilemez bir vatanı, değer biçilemez fedakarlıklarla bugüne miras bırakan tüm kahramanlarımızı en derin duygularla minnet ve şükranla anıyorum.
BİRİNCİ VAZİFEMİZ OLACAK
Devletimizin birliği, vatanımızın bölünmezliği ve milletimizin dirliğini temsil eden Cumhuriyetimizi; bugüne getirenlerin verdiği emekten daha fazlasını vererek yarınlara taşımanın birinci vazifemiz olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Yerelden genele kalkınmayı, bireyden topluma gelişmeyi, esnaftan şirketlere üretmeyi ve kurumlardan devlete kadar tüm alanlarda güçlü ve söz sahibi olmayı, yaşadığımız çağın gereği olarak gören bir anlayışın temsilcileriyiz.
GELECEK NESİLLERE AKTARMALIYIZ
Bu anlamda eğitimden sağlığa, kültürden spora, bilimden sanayiye, çevreden şehirleşmeye ve daha birçok alanda var gücümüzle çalışmaya kararlı ve inançlıyız.
Bahsettiğim her bir alanda çalışırken, üretirken ve hizmet ederken; bize bu imkanı ve özgürlüğü veren Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle yaşatmayı ve yarınlara aktarmayı da bir gereklilik olarak görüyoruz.
ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ
Bugün; her alanda varlığını hissettiren, sözünü dinleten, mazlum halkların hak ve hukuklarını koruyan ve bağımsız karakterine müdahale etmeye çalışanlara haddini bildiren bir Devlet’e Cumhuriyete sahibiz. Dün olduğu gibi bugün de canları pahasına vatan ve bayrak için mücadele veren kahramanlarımızın, şehitlerimizin ve gazilerimizin bu kutlu emanetlerini muhafaza etmek için durmadan bıkmadan ve yorulmadan çalışmak birinci hedefimiz olmalıdır.
100. YIL VURGUSU
Ömürlerini ve emeklerini, bin bir çile, imkansızlık ve yoksulluk içinde Cumhuriyeti kurmaya adamış, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Tarihimizin, geleneğimizin ve inancımızın değerlerini koruyarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma gururunu sonsuza kadar yaşayacağımız inancıyla; hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor; 100. yılda, çok daha büyük heyecan ve coşkuyla bir arada olmayı Yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.
Gündem, 28 Ekim 2022 21:53
Yorumlar (0)
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
