Önal ve yönetimi, bu kez KİHMED ve SP’lileri ağırladı
Gündem, 24 Ekim 2022 16:59Bir süre önce yapılan olağan genel kurul sonunda yeniden Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı başkanlığına seçilen Ahmet Önal ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Vakıf Başkanı Ahmet Önal, önceki gün de Saadet Partisi’nden bir grup heyeti vakıf binasında konuk etti. Gerçekleşen buluşma sırasında Saadet Partisi (SP) Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, partinin eski ilçe başkanlarından Ömer Faruk Coşkun ile SP’li yöneticiler, Önal’ı tebrik ederek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.
KOCAELİ’Yİ KONUŞTULAR
Konukları ile yakından ilgilenen Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, SP’li heyete ilgi ve destek mesajları için teşekkür etti. Bu arada gerçekleşen görüşme sırasında illerin kültürel konuları ile Kocaeli’ye nasıl daha faydalı olunabilir konularının ele alındığı ve bu yönde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.
KİHMED’LİLER DE GİTTİ
Öte yandan Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kuruluna bir ziyaret de imam hatiplilerden geldi. Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Başkanı Ali Küçükkeskin ve beraberindeki yönetim kurulu, vakıf başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Önal’a konuk oldu ve kendisini tebrik ederek görevinde başarılar diledi.
SAMİMİ BULUŞMA
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Önal, KİHMED heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, yapılan vakıf çalışmaları hakkında detaylı bir bilgilendirmede bulundu ve Kocaeli ile ilgili olarak sivil toplum kuruluşları arasında yapılması olası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Gerçekleşen her iki ziyarette de vakıf yönetimi ile Erzurum derneklerinin yöneticileri katılım gösterdi.
.gif)
Gündem, 24 Ekim 2022 16:59
Yorumlar (0)
Asgari ücretli cebine girmeden 1359 TL kaybetti
Elinizi soframızdan, cebimizden çekin
Vali Aktaş, Gebze’deki Sosyal Market’e gitti
Çayırova Kent Meydanı’nda otopark ve kuru havuz tamam
Depremden sonra Kocaeli’den Hatay’a uzanan dayanışma hikâyesi
Milli sporcu Kahveci, Ahmet Önal'a boks eldiveni hediye etti
İşe giden emekçilere ikram
Sokakta kalan vatandaşlara sıcak yemek
2026 işsizlik maaşı belli oldu
Başkanı Ölmez, şampiyon kulübün yöneticilerini ağırladı
İmamoğlu'nu değil Binali Yıldırım'ı yargılayın!
6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler İzmit’te anılacak
Kocaeli’de o işletmeler sahura kadar açık olacak
İzmitli tanınmış esnaf vefat etti
İki bakandan fahiş fiyat denetimi talimatı
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
