Gelecek Partisi Kocaeli Perşembe pazarındaydı
Siyaset, 14 Ekim 2022 14:07Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, İzmit’in en büyük pazarlarından olan Perşembe pazarında ikinci kez esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çakır, birkaç ay önce giyim bölümünde nabız tuttuktan sonra bugün de sebze ve balık bölümünde pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır muhtar, çarşı, pazar, sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Çakır, il yöneticileri Metin Palabıyık, Çetin Kılıç, İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, İlçe Teşkilat Başkanı Abdurrahman Berrak, İzmit İlçe Sekreteri Hatice Aktaş ,Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Öznur Hellaç ,Araştırma Geliştirme ve Bilişim Başkanı Vural Fidan ile Perşembe pazarında sebze bölümü ve balıkçı esnaflarına ziyaretlerde bulundu.
Seçim dönemi olmamasına rağmen birkaç ay önce ilk ziyareti giyim bölümüne yapan ve ardından ikinci kez pazarın sebze bölümüne girerek sebze esnafını ziyaret eden Başkan Çakır ve beraberindekilere, kendilerine ziyaretlerde bulunulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve alışveriş yapan vatandaşların keyifsiz oldukları gözlendi.
Vatandaşların, tarımda yaşanan sorunlar, pahalılık, yoksullaşma ve yolsuzluklardan şikâyet ettiği ziyaret turunda gördükleri ilgi Gelecek Partisi kurmaylarını fazlasıyla memnun etti. Pazar esnaflarının birçoğu çay, meyve ve yemek ikramında bulunmak isteyerek ne kadar misafirperver, gönlü zengin bir toplum olduğumuzu bir kez daha ortaya koydu. Başkan Çakır, ikramlar dolayısıyla teşekkür ederek, umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini belirtti. İl Başkanı Serap Çakır sözlerini şöyle sürdürdü:
.gif)
“Fiyatlar yüksek ve vatandaşın alım gücü düşük. Eskisi gibi eli kolu dolu kimseyi pek göremedik. Biz de biraz alışveriş yapalım dedik. Malum kış mevsimine az zaman kaldı ve kışlık hazırlıkları, turşu malzemesi almanın maliyetini de hesaplamaya çalıştık. İhtiyaçlar bile yeterli ölçüde görülemezken, eskiden her ev de bol bol yapılan turşuyu kurmak, kışlık hazırlıkları yapmak neredeyse hayal olmuş görünüyor. Yaptığımız alışveriş için 400 TL ödedik. Bundan bir yıl önce bu rakama pazarda ne var ne yok alınabiliyordu. Bir kez daha gördük ki vatandaşımız çoğu temel gıdadan mahrum yaşamak zorunda kalıyor. Özellikle kalabalık ailelerde geçinmenin yanı sıra sağlıklı beslenebilmenin de mümkün olmadığını gördük.
Zengin bir ülkeyiz ve bizi bu hale getiren yanlış ekonomi politikalarıdır. Verimli ve bereketli topraklarımıza yeniden hayat vereceğiz. Kaynaklarımızı doğru ekonomi politikalarıyla değerlendirerek çiftçimize can suyu olacak projelerle, ülkemizi bu pahalılıktan ve vatandaşlarımızı zor şartlardan kurtaracağız.
Önümüzde çetin bir kış bizleri bekliyor. Isınma ve enerji gibi giderlerde harcamalara artı yük ekleyecek. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını, sabırla sandığı beklemelerini ve gereğini sandıkta yapmalarını bekliyoruz. Eninde sonunda sandık önünüze gelecek. Mutfaktaki yangını söndürecek olanda, adaletsizliği bitirecek olanda, pahalılığı ve tarım alanında yaşanan sorunları çözecek olanda biziz. Tarım da üretimin bitme noktasına getirildiği, büyük ölçüde dış ülkelere bağımlı hale getirildiğimiz ve dolar endeksli yaşadığımız pahalılıktan kurtaracak adres Gelecek Partisi dir. Çiftçimiz ve esnafımızın rahat nefes alacağı günlere az kaldı. Bu süre zarfında da çözüm önerilerimizi takip edin” diyerek ziyaretlerine devam etti.
Siyaset, 14 Ekim 2022 14:07
Yorumlar (0)
Sigara yasakla değil irade gücüyle bırakılır!
İzmit Belediye Tiyatrosu kursiyer seçmeleri için başvuru süresi uzatıldı
Hüseyin Baş: Kötü günler geride kaldı, daha kötü günler geliyor
Merkez Bankası'nın eski başkan yardımcısı hapse atıldı
Kocaeli’nde afet risklerine karşı ortak mücadele
MHP Dilovası KAÇEP Başkanlığı yeni dönemi planlıyor
Başkan Ömeroğlu muhtarları dinledi
Çayırova’da okul kantinlerine denetim
Kocaeli vekili Gergerlioğlu açıkladı: 15 Temmuz’la ilgili çarpıcı veri
Kandıra’nın büyükleri Saygınlar Kahvaltısı’nda bir araya geliyor
Kaçak hafriyata 9,3 milyon liralık ceza
Emekliye ayrılan Gebzeli eğitimci Tonyalı böyle uğurlandı
Benzine de okkalı zam yolda!
Başiskele’deki o cadde 4 gün trafiğe kapalı
Kocaeli, Türkiye’ye gelen gemi sayısının yüzde 18’ini karşılamaktadır
Derince’de AKP’li eski başkan yardımcısı Özer vefat etti
AKP'li belediyelerde Suriye'ye yardım yarışı
Vatandaşın borcu katlandı
Asrın soygunu fon vurgunu siyaset ayağı olmadan yürütülemez!
UlaşımPark’tan sınırları aşan başarı!
Öğrencilere poğaça ve ayran ikram edildi
O partide başkanları üyeler seçecek
Büyükakın’dan başarılı sporculara: Sizlerle gurur duyuyoruz
Ragbi Erkek Milli Takımı, İzmit Cephanelik Spor Tesisleri’nde ağırlandı
Karamürsel’de polis memuru evinde intihara teşebbüs etti
Kocaeli’nde deprem sırasında iletişim K-Ulak ile sağlanacak!
PALMET ve Kocaeli Üniversitesi’nden stratejik iş birliği
Sağlık Müdürü Pehlevan, Milletvekili Hülagü ile hastaneleri ziyaret etti
Kandıra Sapağı’nda yayaları tehlikeye atan düzenleme
Deprem 5 ili salladı
Vali Aktaş, kızını evlendiren Başkan İbrahimoğlu’nun mutluluğuna ortak oldu!
İşte yıkılıp yeniden yapılan Kuruçeşme Merkez Camii’nde son durum!
Çayırova’daki Doğa Madencilik Meslek Lisesi’nde kaba inşaat tamam
Hangi dağda kurt öldü! AKP ve MHP'li başkanlara gözaltı
Körfez Belediyesi yetkilileri okullardan ellerini çekmiyor!
Gölcük’te bu sefer Balkanlar ve dijital medya konuşuldu
İzmit'te oynanacak dev maç öncesi ulaşım planı tamam
Önce indirim sonra bindirim
Okullarımız akran zorbalığından kurtarılmalıdır!
