Çiler’den teşekkür mesajı
İş Dünyası, 07 Ekim 2022 20:184 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen Gebze Ticaret Odası organ seçimlerine mor-beyaz, Gebzespor renkleriyle seçime giren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; 42 komitenin 42’sini de kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen, Meslek Komite ve Meclis Üyelerinin belirlendiği seçim ile ilgili değerlendirmede bulunan Çiler; “Oda organ seçimlerimizi tamamlamış bulunuyoruz. Üyelerimizin kendi Odalarına ne kadar sahip çıktığını ve geleceğini önemsediğini bu katılım oranı açıkça ortaya koymaktadır. Biliyoruz ki; dünyadaki şehirlerin karşılaştırılmasında kullanılan ekonomik etkinlik, finansal güç, yaşam kalitesi, küresel çapta rekabet gücü gibi veriler incelendiğinde ilimizin ekonomik altyapısıyla rekabet edebilecek çok az sayıda şehir bulunmaktadır. Bu nedenle bizler bu bölgenin gelişmesi ve daha da büyümesi için çalışarak, Türk sanayisinin rekabet gücünü ve verimliliğini arttırmak, dünya ihracatından daha fazla pay almak, yüksek katma değerli ve ileri teknolojiye dayalı üretimi gerçekleştirmek, nitelikli işgücüne sahip ürün ve hizmet kalitesini geliştirmek, topluma ve çevreye duyarlı bir sanayi yapısına dönüşümü hızlandırmak için üretmeye devam edeceğiz.
Birlikte hareket etmenin en güzel örneğini yaşadığımız seçim sürecimiz boyunca bizlerle birlikte olan, ilk günden itibaren desteklerini yakından hissettiğimiz, kaldığımız yerden devam etmemiz için bizlere inanan ve güç veren üyelerimize, Milletvekillerimize, bölgemiz yöneticilerine, OSB’lerimizin, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, SİAD’larımızın, derneklerimizin ve vakıflarımızın temsilcilerine, muhtarlarımıza, basınımızın değerli temsilcilerine, bölge halkımıza, ülkemizin her şehrinden ve yurtışından destekleyenlere ve tüm yol arkadaşlarımıza şahsım ve Gebze Ticaret Odası adına gönülden teşekkür ederim.” dedi.
İş Dünyası, 07 Ekim 2022 20:18
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
