İYİ Parti İzmit her yerde
Siyaset, 27 Eylul 2022 02:35İYİ Parti’de Pelin Coştur Filiz Başkanlığı’ndaki İzmit İlçe Teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor.
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcıları Güner Çiçekli, Yunus Uyar, İlçe Başkan Yardımcıları Sinan Yıldız, Yavuz Dursun, Tuğba Kahyaoğlu, Erol Derin, Nebiye Demirtaş, Gençlik Kollarından Büşranur Okuyucu Vural, Kadın Politikalarından Derya Yavaşoğlu ile birlikte düzenli olarak gerçekleştirdikleri Çat Kapı ziyaret kapsamında Arpalık İhsaniye köyünde ev ziyareti programlarına devam ettiler.
Programın ardından Eski Akmeşe Belediye Başkanı Hilmi Sevilen'in kardeşi, Akmeşe Sevilen kasap sahiplerinden Rahmi Sevilen'in vefatı nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Sonrasında, İlçe Teşkilatı Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Rahim Varol'u ziyaretinin ardından programlarını tamamladılar.
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Güne üzücü bir haberle başladık, Rahmi Sevilen abimizin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Açıklamama başlamadan önce Rahmi abimize yüce Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Çat Kapı ev ziyaretleri kapsamında İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz programda Arpalık İhsaniye köyünde vatandaşlarımızla buluştuk. Arpalık köyünde de gündem maalesef ekonomi ve kaynamayan tencereler. Köydeki vatandaşlarımız "geçinemiyoruz, yetmiyor" diye isyan ediyorlar. Bir amcamızı market alışverişinden dönerken karşıladık "3-5 parça yemeklik aldım 500 lira tuttu ne olacak bu halimiz, bu iktidar iyice cıvıttı" diye serzenişte bulundu.
Ak Parti Genel Başkanının ülkemizde ekonomik sorun olmadığını söylediği açıklamaları var. Sn. Erdoğan’a ve teşkilatlarına halkın içine inmeyi tavsiye ediyorum. Gerçek Türkiye ile o zaman karşılaşabilirler.
Her ziyaretimizde gördüğümüz gibi kaynamayan tencere bu ucube sistemin ve yandaş dostu iktidarın sonu olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’in sözleriyle açıklamamı tamamlamak istiyorum. "Geçim derdiyle gelecek kaygısı arasında sürüklenen milletimizi; bol kahkahalı, bol çiçekli, bol güneşli günlere kavuşturmamıza çok az kaldı" dedi.
Siyaset, 27 Eylul 2022 02:35
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
