İYİ Parti İzmit her yerde
Siyaset, 27 Eylul 2022 11:50İYİ Parti’de Pelin Coştur Filiz Başkanlığı’ndaki İzmit İlçe Teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor.
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcıları Güner Çiçekli, Yunus Uyar, İlçe Başkan Yardımcıları Sinan Yıldız, Yavuz Dursun, Tuğba Kahyaoğlu, Erol Derin, Nebiye Demirtaş, Gençlik Kollarından Büşranur Okuyucu Vural, Kadın Politikalarından Derya Yavaşoğlu ile birlikte düzenli olarak gerçekleştirdikleri Çat Kapı ziyaret kapsamında Arpalık İhsaniye köyünde ev ziyareti programlarına devam ettiler.
Programın ardından Eski Akmeşe Belediye Başkanı Hilmi Sevilen'in kardeşi, Akmeşe Sevilen kasap sahiplerinden Rahmi Sevilen'in vefatı nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Sonrasında, İlçe Teşkilatı Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Rahim Varol'u ziyaretinin ardından programlarını tamamladılar.
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Güne üzücü bir haberle başladık, Rahmi Sevilen abimizin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Açıklamama başlamadan önce Rahmi abimize yüce Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Çat Kapı ev ziyaretleri kapsamında İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz programda Arpalık İhsaniye köyünde vatandaşlarımızla buluştuk. Arpalık köyünde de gündem maalesef ekonomi ve kaynamayan tencereler. Köydeki vatandaşlarımız "geçinemiyoruz, yetmiyor" diye isyan ediyorlar. Bir amcamızı market alışverişinden dönerken karşıladık "3-5 parça yemeklik aldım 500 lira tuttu ne olacak bu halimiz, bu iktidar iyice cıvıttı" diye serzenişte bulundu.
Ak Parti Genel Başkanının ülkemizde ekonomik sorun olmadığını söylediği açıklamaları var. Sn. Erdoğan’a ve teşkilatlarına halkın içine inmeyi tavsiye ediyorum. Gerçek Türkiye ile o zaman karşılaşabilirler.
Her ziyaretimizde gördüğümüz gibi kaynamayan tencere bu ucube sistemin ve yandaş dostu iktidarın sonu olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’in sözleriyle açıklamamı tamamlamak istiyorum. "Geçim derdiyle gelecek kaygısı arasında sürüklenen milletimizi; bol kahkahalı, bol çiçekli, bol güneşli günlere kavuşturmamıza çok az kaldı" dedi.
Siyaset, 27 Eylul 2022 11:50
Yorumlar (0)
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
Dilovası Ülkü Ocakları’ndan önce Kuran-ı Kerim tilaveti, sonra seminer
Hayat Holding COP31’de deneyimlerini paylaşacak
Madem metro zarar vermeyecek bu reflektörler neden monte edildi?
Dilovası Meclisi’nde hangi konular ele alındı?
Kocaeli’den Gazze’ye anlamlı dayanışma
AKUT, kurtarma kapasitesinin sahadaki karşılığını Kocaeli’nde test etti!
Kocaeli vekilinden Bakan Şimşek’e sert sözler!
Dün yükseldi, bugün yön değiştirdi!
İkili hukuk var tepkisi tutuklama getirdi
26 yaşındaki genç iple kendisini tavana asarak canına kıydı
Başkanvekili Obuz inceleme turunda
Çayırova meclisinde 6 gündem maddesi karara bağlandı
Valilik makam şoförü Akpunar vefat etti
Tarladan Aşevi’ne uzanan üretim ve dayanışma
