USKAF 7- Ulusal Sağlıkta Kalite Forumları’na yoğun ilgi
Gündem, 24 Eylul 2022 22:15Kocaeli Ticaret Odası’nın Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Ticaret Odası ve Sağlıkta Kalite İçin İnovasyon Derneği (SAKİD) işbirliğiyle düzenlediği USKAF 7- Ulusal Sağlıkta Kalite Forumları’na ilgi yoğun oldu. “Kocaeli’de Gözlerinize İnanacaksınız” mottosuyla, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Hibrit” olarak gerçekleştirilen USKAF 7’de, ‘Sağlık Turizmi ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri’ temel konu başlığı olarak ele alındı.
AÇILIŞ OTURUMU DÜZENLENDİ
Kentimizde şehir ve sağlık turizminin geleceği için önemli bir fırsat olan USKAF 7 için açılış oturumu düzenlendi. Törene; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Sağlık Bakanlığı Sağlık Turizmi Daire Başkanı Nuhi Çelikkaya, SAKİD Başkanı Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ilçe belediye başkanları, kamu, özel ve üniversitelerdeki sağlık hizmet sunucularının yöneticileri, yurtiçi ve yurtdışından sağlık sigorta acenteleri ve sağlık akademisyenleri katıldı.
DESTEK VE TANITIM ÇOK ÖNEMLİ
Düzenlenen açılış konuşmasında konuklara hitap eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, USKAF 7’nin sağlık turizmi açısından çok önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Kentimiz için çok önemli olduğunu bildiğimiz bu etkinliğin bir parçası olmak bizleri son derece mutlu ediyor. Yaşlanan Avrupa’nın ihtiyaç duyduğu Yaşlı bakım ve engelli merkezleri konusunda ilimizde donanıma sahip sağlık personelimiz ve yetişmiş bakım elemanlarımız bulunmaktadır. Bu kapsamda kentimizin sağlık kurumlarının gerek devlet desteklerinden yararlanması gerekse de uluslararası pazarlarda tanıtım yapabilmesi en önemli önceliğimiz.
KOTO STAND AÇTI
İlimizde 18 özel, 10 kamu, 1 adet üniversite hastanesi ve toplam 4.090 yatak bulunmaktadır. Bu kongrelerle amacımız Kocaeli’nin hem turistlik güzelliklerini anlatmak hem de sahip olduğumuz sağlık tesislerimizin bu konuda yeterli ve rekabetçi olduğunu göstermektir. Ayını zamanda Yabancı ülkelerle iş anlaşmaları yaparak şehrimizin ve ülkemizin iş potansiyellerini attırmaktır” ifadelerine yer verdi. Açılış seremonisinin ardından, KOTO’nun standının da yer aldığı, fuaye alanına geçildi. İlimiz sağlık potansiyelinin ziyaretçilerle buluştuğu fuaye alanında firmalar tanıtımlarını yaparak, konuklarını ağırladı.
Gündem, 24 Eylul 2022 22:15
Yorumlar (0)
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
