Gelecek Partisi’nden Tavşancıl ziyareti
Siyaset, 22 Eylul 2022 10:38Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır,Seçim ve Hukuk İşleri İl Başkan Yardımcısı Fethi Özlü,İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Yunus Küçükpolat, Parti İçi Eğitim İl Başkan Yardımcısı Birsen Öztürk,Gebze ilçe başkanı Alican Karakaya,Derince ilçe başkanı İrfan Özyolcu ile birlikte Tavşancıl’da ziyaret gerçekleştirdi.
Gelecek Kocaeli heyeti maraton yüzücüsü ve derin denizlere açılarak birçok derece, madalya kazanarak ilimizi temsil eden aynı zamanda Tavşancıl’ın en eski esnaflarından Kaya Yüksel’i işlettiği marketinde ziyaret etti.
Türk toplumunda teknik olarak yüzme bilenlerin oranı sadece yüzde 1
|
Kaya Yüksel ,''Profesyonel yüzücülüğün yanı sıra işlettiği marketinde,mahalleli ile samimi ve mütevazi bir şekilde hayatını sürdürdüğünü belirterek,Türkiye’de yüzme bilenlerin oranının sadece yüzde 5 olduğunu, bu oranında sadece yüzde 1 lik bir kısmının profesyonel anlamda yüzme tekniklerini bildiklerinin bilgisini paylaştı.
Yüzme sporunu öğrenmenin yaşı olmadığını ve her yaşta profesyonel yüzücü olunabileceğini söyleyen Yüksel, tüm vatandaşlarımızın hangi yaşta olursa olsun sağlıklı yaşam ve kötü alışkanlıklardan korunmak için yüzme öğrenmeleri gerektiğini bu sayede kendilerini geliştirebileceklerini ve korkmadan derin sulara açılabileceklerini söyleyerek yüzme sporuna davet etti.
Öğrenmenin yaşı yok
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, milli yüzücümüz Kaya bey ulusal sularda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek kazandırdığı madalyalarla bizleri çok gururlandırıyor.
.gif)
Kendisine her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu belirttik.Toplumumuzun yüzme bilme oranının yüzde 1 ve 5 arası gibi düşük olmasını duymak bizleri çok şaşırttı.
Kaya beyinde bahsettiği gibi öğrenmenin yaşı yok ve herşey beyinde bitiyor. İnsan isterse ne kadar ileri yaştada olsa yüzme konusunda veya ilgisini çeken bir alanda spora yönelebilir, kendilerini bu konuda geliştirebilir. Hatta bizler de bu tavsiyelere uymalıyız. Kaya beye misafirperverliğinden, ikram ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek yanından ayrıldık.
Ülke genelinde insanlar nasıl mutsuz ve yüzleri gülmüyorsa,buradakilerde aynı
Eve dönüş için otobüs bekleyen gençlerimize başarılar ve iyi yolculuklar diledik. Tavşancıl sokaklarında yürürken rast geldiğimiz vatandaşlarımızla ayak üstü sohbet ettik.
Ülke genelinde insanlar nasıl mutsuz ve yüzleri gülmüyorsa buradakilerde aynı denilerek en önemli sorunun ekonomik sıkıntılar olduğu, var olan birkaç kahvehanede kimsenin çay bile içmek istemediğini ve esnafın zor günler geçirdiği bilgisini aldık. Çaya gelen zamlar sonrası vatandaşın doğru dürüst uğramadığı kahvehanelerin boş kaldığı için erken saatte kapandığı ve kahveci esnafının bu durum karşısında moralsiz olduğu, zor günler geçirdiğini öğrendik.
Aydınlatma direğine lamba istiyoruz
Yolda yürürken selam verdiğimiz sakinler, Manolya sokakta bulunan aydınlatma direğinde lamba olmadığı,karanlık ve ıssız olmasından kaynaklı ağaç dibine gece yarıları bir grubun gelerek içki içtiğini, kendilerini güvende hissetmedikleri için direğe lamba takılmasını istediklerini belirtti. Burada adam kesseler kimsenin haberi olmaz diyen vatandaşlar acil aydınlatma taleplerini iletmemizi rica etti.
Şikayetlerini dinlediğimiz ve taleplerini gündeme getireceğimizin vurgusunu yaptığımız vatandaşlarımızın talebi ve daveti üzerine en kısa zamanda tekrar Tavşancıl ziyareti gerçekleştireceğimizin sözünüde verdik.
Siyaset, 22 Eylul 2022 10:38
Yorumlar (0)
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
