Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu genel kurulunu yaptı
Gündem, 19 Eylul 2022 04:21Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi Binası’nda gerçekleştirilen kurula; Tarım ve Köy İşleri ve aynı zamanda Maliye Eski Bakanlarından Lütfullah Kayalar’da katıldı. Divan başkanlığını Kayaların yaptığı genel kurul toplantısında, mevcut başkan Erol Akalın yeniden başkan seçilirken; yeni yönetim kurulu oluşturuldu.
‘ÖRNEK BİR ÇALIŞMA YAPILIYOR’
Divan başkanlığına seçilen Kayalar, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “ Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu, Türk Ekonomisinin dinamosu konumunda bulunan Kocaeli’nde yaptığı çalışmalarla örnek olmaktadır. Birlik içinde güç birliği oluşturmak için dernekler kuruldu; daha sonra dernekler bir araya gelerek federasyon çatısı altında birleşti. Örnek bir çalışma yapılmaktadır. Hayat şartları nedeniyle göç eden hemşerilerimize dernekler ve federasyon sayesinde sahip çıkılmakta; bir araya gelmeleri sağlanmaktadır. Birlik içinde olacağız, güçlü olacağız; yeni neslin memleketini, geleneğini, güzelliklerini tanıması için çalışma içinde bulunmamız gerekir.” dedi.
AKALIN, ‘ BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR’
Yeniden seçilen mevcut başkan Erol Akalın ise; dernek ve federasyon işinin gönül işi olduğunu söyleyerek, “ Amacımız, gurbetteki hemşerilerimizi bir araya getirmektir. Bu amaçla kurulduğumuz günden bu güne kadar hizmet ediyoruz. Bu güne kadar önemli hizmetlere imza attık. Yeni oluşturulan yönetimle, çok önemli hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Temsil makamında artık hemşerilerimizin de olması gerekir. Kolay olmayan bir yola ve hizmete talip olduk. Bunun bilincindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde örnek çalışmalara birlikte imza atacağız.” dedi.
.gif)
KATILIM YOĞUNDU
Yapılan kongreye, Tarım ve Köy İşleri ve aynı zamanda Maliye önceki dönem bakanlarından Lütfullah Kayalar, Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve iş kadını Hicran Bozkurt, İyi Parti İl Yöneticisi Nevin Ayyıldız, Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkan yardımcısı Gülseren Solmaz Altunal, Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Adem Pekyürek, Kocaeli Jimnastik Kulübü Başkanı yazar Muazzez Erdoğan Olcay ve Baro Avukatlarından eşi Hüseyin Olcay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi görevlilerinden Sevgi Alkan; Çayırova Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Nuri Yardım, Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Davut Murat, Gebze-Çayırovası- Dilovası Yozgatlılar Derneği Başkanı Kazım Çekilmez, Kocaeli Kadışehirliler Derneği Başkanı Adem Çomak, Kocaeli Saraykentliler Derneği Başkanı Zülküf Tekin, Kocaeli Sorgunlular Derneği Başkanı İdris Cankurtaran, Gölcük Yozgatlılar Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, Kocaeli Karamürsel Yozgatlılar Derneği Başkanı Bayram Ayten, Yozgatın Yerel Sanatçısı Emre Ayaydın, Türkiye yediemin Otoparkçılar ve Kurtarıcılar Federasyonu Genel Başkanı İsmail Tozlu, siyesi parti yöneticileri, daire müdürleri, muhtarlar, iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.
YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Erol Akalın tarafından hazırlanan listede yeni yönetim belirlendi. Yeni yönetimde; Erol Akalın, Mustafa Aksoy, Ümit Kıyıcı, Durak Kılıçarslan, Erdem Ay, Hicran Bozkurt, Mustafa Eranıl, Ekrem Bozkurt, Gülseren Solmaz Altunal, Adem Pekyürek, Şaban Çatar, Deniz Kal, Furkan Kılıçarslan, Mehmet Arsoy, Abdullah Şahin, Yusuf Büyüköz, Ahmet Aksu, Ömer Şaşmaz, Bekir Gökkaya, Kadir Deniz, İbrahim Reçber ve Türkeş Kocaay.
DENETİM KURULU : İhsan Kocataş, Doğan Şahbaz, Nuri Yardım, Emre Ayaydın, Kazım Çekinmez ve Hasan Yılmaz.
Gündem, 19 Eylul 2022 04:21
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
