SEDAŞ’ın Stargate Yetenek Programı öğrencilere iş tecrübesi kazandırdı
Gündem, 12 Eylul 2022 04:55SEDAŞ, Startgate Yetenek Programı kapsamında bu yıl da genç mühendis adaylarına mezuniyetten önce iş deneyimi fırsatı sundu. Toplamda bin 806 başvuru arasından seçilerek programa katılan 9 öğrenci, şirket bünyesindeki eğitimleri tamamlayıp sertifika almaya hak kazandı.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Stargate Yetenek Programı ile Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce’de okuyan mühendislik öğrencilerine iş tecrübesi ve kariyer olanağı sağlamaya devam ediyor.
Kocaeli Üniversitesi, Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi’nden toplamda bin 806 başvuru arasından seçilen 9 genç mühendis adayı yetenek programına kabul edildi.
Genç mühendis adayları SEDAŞ’ta Dağıtım Operasyonları ve Enerji Şebeke Yönetimi bölümleri başta olmak üzere Regülasyon, Teknik Akademi, İnsan Kaynakları ve Finans bölümlerinde İş Hayatına hazırlık ve Proje Yönetimi eğitimlerine katıldılar.
Enerji sektöründe gençlere saha deneyimi fırsatı
Yaklaşık 5 ay süren program süresince öğrenciler proje kapsamında enerji sektörünü yakından tanıma fırsatı bulurken kişisel gelişim eğitimi, part-time çalışma olanağı, eğitim koçları ile mentorluk ve teknik akademi eğitimlerinden faydalandı. Program kapsamında SEDAŞ bünyesinde saha deneyimi elde eden genç mühendislerden 9’u hazırladıkları projeleri, şirketin üst yönetimine sundu.
Dağıtım Operasyonları ve Enerji Şebeke Yönetimi, Saha Uygulamaları ve Proje Hazırlık kurslarını tamamlayan yetenekli genç mühendis adayları, proje sunumları sonrasında sertifikalarını aldı. Mühendis adayları, mezuniyetleri sonrasında SEDAŞ’ta uygun iş imkanları oluşması durumunda istihdam edilme fırsatına da sahip olacaklar.
.gif)
Gündem, 12 Eylul 2022 04:55
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
