Türkiye’nin en büyük fuarında Kocaeli standına yoğun ilgi
Gündem, 08 Eylul 2022 05:05Peyzaj ve süs bitkilerinin dünyaya açılan kapısı olan PSB Anatolia Fuarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi standıyla yerini aldı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 7-10 Eylül arasında Sapanca Kırkpınar’da 2. Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları PSB Anatolia Fuarı düzenleniyor. 40 bin ziyaretçinin katılmasının hedeflendiği fuarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın kurduğu stantla yerini aldı.
FUARIN AÇILIŞINA GENİŞ KATILIM
Sapanca Kırkpınar bölgesinde 60 bin metrekare alanda düzenlenen fuarın açılışına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan, Türkiye Tohumcular Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Akcan, çok sayıda firma ve bölge temsilcileri katıldı.
ALANINDA EN KAPSAMLI FUAR
Açılışta konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, "Ülkemizin en kapsamlı fuarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Adım adım uluslararası olma yolunda ilerliyoruz. El ele verirsek süs bitkiciliğinde de dünyayı ülkemize getireceğiz. Burada 210 firma yer alıyor, onların bilgilerinden ve becerilerinden yararlanacağız. Sektörün büyüyebilmesi için büyük desteklere ihtiyaç var. Bu fuar için destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
.gif)
AYDINLIK: KOCAELİ’DEKİ PROJELERE İLGİ BÜYÜK
Fuarın açılışına katılan Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, Kocaeli Büyükşehir olarak Türkiye’nin en büyük süs bitkileri, bahçe sanatları ve ekipmanları fuarında yer almaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Aydınlık, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kendi imkânlarıyla yaptığı projelerle Türkiye’deki belediyeler içince önde gelen bir performans sergilemiştir. Bu fuarın bölgemiz için de, belediyemiz için de fayda sağlamasını ümit ediyorum. Belediyelerin ilgili daireleri standımızı ziyaret ediyor, Kocaeli’deki faaliyetlerimize ilgi büyük. Standımızda hediyelerimizle ikramlarımızla ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz’’ dedi. Aydınlık, fuarda yer alan diğer belediyelerin stantlarını da ziyaret etti.
KOCAELİ PARK BAHÇELER STANDI İLGİ ÇEKTİ
Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı stant açtı. 210 firmanın katıldığı ve 40 bin ziyaretçinin gelmesi hedeflenen fuarın açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Fuarda Büyükşehir’in özenle hazırladığı stant göz doldurdu. Açılış sonrası vatandaşların ziyaret ettiği standa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orman Bölge Müdürü Ziya Polat da konuk oldu. Vatandaşların ilgisini çeken stantta ziyaretçilere Kocaeli Büyükşehir tarafından hazırlanan şapka, kalem, defter, lavanta ve sedir fidesi, biberiye çayı, pişmaniye ve broşürden oluşan hediyeler takdim edildi.
Gündem, 08 Eylul 2022 05:05
Yorumlar (0)
Öğrencileri mezun olmadan sektörle buluşturan GEBKİM modeli tanıtıldı
Son anketten AKP açık ara birinci mi çıktı?
Körfezim Eğitim Kurumları’nda liseye geçiş coşkusu!
KOÜ’de kulakların pasını silen müzik dinletisi
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
