AKP’li Tutuş tutturamadıkça paylaşımlarını siliyor
Gündem, 14 Ağustos 2022 00:25İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’un açıklamalarına cevap veren İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, “Allah’ın sopası yok, adaleti var. Adama kendi sopasıyla kendisini dövdürür” dedi
İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, gündemi meşgul eden Cumhuriyet Parkı ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’a sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi. “İşi gücü çamur atmak olanları kendi çamurlarına buluyor” diyen Şakoğlu devamında şu ifadelere yer verdi, “Herkese merhaba. Memleketimde mülkün temeli olan adalet işlemekte zorlanmaya başlayınca devreye her zaman olduğu gibi ilahi adalet giriyor. Kahramanımız yine İzmit Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş. Bakmış kendi siyasi görüşündekilerin İzmit Belediyesine saldırmasından her zaman olduğu gibi yine İzmit Belediyesi prim yapıyor, dur şunlara bir cevap vereyim demiş.
“PAYLAŞIMINI HEMEN KALDIRMIŞ”
‘İş yapmaya gönlü olan önce kendi işini yapar’ demiş ve mülkiyeti bakım onarımı tamamen İzmit Belediyesine ait olduğunu sandığı Şelale Parkı düzeltmemizi salık vermiş. Bunları da hem kendi sosyal medya hesabından hem de bazı basın organlarının manşetlerinden ilan etmiş. Sonra ne olmuş biliyor musunuz? Birileri Tutuş’a, ‘Ne yapıyorsun kardeşim, Şelale Park Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yine İzmit Belediyesine tahsis etmediği yerlerden biri, hemen kaldır paylaşımını’ demiş. Sayın Tutuş da mal bulmuş mağribi gibi yayınladığı işi anında kaldırmış. Allah’ın sopası yok, adaleti var. Adama kendi sopasıyla kendisini dövdürür.
.gif)
“MECLİS KARARINI UYGULAMIYORLAR”
AKP döneminde 10 yıllığına kendi yandaşlarına tahsis edilen Şelale Park Kafe aynı Cumhuriyet Parkı gibi 20 dönümün altında olmasına rağmen meclis kararını uygulamayan KBB tarafından ilçe belediyemize terk edilmediği gibi tahsisi de yenilenmeyen bir alandır. İçindeki kiracının sözleşmesi bittiği halde İzmit Belediyesi olarak çıkartamıyoruz. KBB’de gereğini yapmıyor. Hal böyle iken Şelale Park alanı sırf İzmit Belediyesinin kullanımına geçmemesi için şu an tamamen kontrolsüz bir alan haline getirildi.
“TUTUŞ, KENDİLERİNİ İFŞA ETTİ”
Yalan söylerken kendini tutamamak dedikleri böyle bir şey olsa gerek. İzmit Belediyesine sallayacağım derken Kocaeli Büyükşehir Belediyesini yerin dibine sokmak, kulağı çekildikten sonra da paylaşımı kaldırmanın karşılığı tam adıyla adalet. Çok büyüksün Allah’ım. Tabi Sezar’ın hakkını da Sezar’a teslim etmek gerekir. Önceki yönetimin özel işletmelere peşkeş çektiği alanların nasıl heba edildiğini böylesi bir cesaretle ifşa eden Tutuş’a da hakkını teslim etmek lazım.”
Gündem, 14 Ağustos 2022 00:25
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
