AKP’li Tutuş tutturamadıkça paylaşımlarını siliyor
Gündem, 14 Ağustos 2022 11:45İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’un açıklamalarına cevap veren İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, “Allah’ın sopası yok, adaleti var. Adama kendi sopasıyla kendisini dövdürür” dedi
İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, gündemi meşgul eden Cumhuriyet Parkı ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’a sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi. “İşi gücü çamur atmak olanları kendi çamurlarına buluyor” diyen Şakoğlu devamında şu ifadelere yer verdi, “Herkese merhaba. Memleketimde mülkün temeli olan adalet işlemekte zorlanmaya başlayınca devreye her zaman olduğu gibi ilahi adalet giriyor. Kahramanımız yine İzmit Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş. Bakmış kendi siyasi görüşündekilerin İzmit Belediyesine saldırmasından her zaman olduğu gibi yine İzmit Belediyesi prim yapıyor, dur şunlara bir cevap vereyim demiş.
“PAYLAŞIMINI HEMEN KALDIRMIŞ”
‘İş yapmaya gönlü olan önce kendi işini yapar’ demiş ve mülkiyeti bakım onarımı tamamen İzmit Belediyesine ait olduğunu sandığı Şelale Parkı düzeltmemizi salık vermiş. Bunları da hem kendi sosyal medya hesabından hem de bazı basın organlarının manşetlerinden ilan etmiş. Sonra ne olmuş biliyor musunuz? Birileri Tutuş’a, ‘Ne yapıyorsun kardeşim, Şelale Park Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yine İzmit Belediyesine tahsis etmediği yerlerden biri, hemen kaldır paylaşımını’ demiş. Sayın Tutuş da mal bulmuş mağribi gibi yayınladığı işi anında kaldırmış. Allah’ın sopası yok, adaleti var. Adama kendi sopasıyla kendisini dövdürür.
.gif)
“MECLİS KARARINI UYGULAMIYORLAR”
AKP döneminde 10 yıllığına kendi yandaşlarına tahsis edilen Şelale Park Kafe aynı Cumhuriyet Parkı gibi 20 dönümün altında olmasına rağmen meclis kararını uygulamayan KBB tarafından ilçe belediyemize terk edilmediği gibi tahsisi de yenilenmeyen bir alandır. İçindeki kiracının sözleşmesi bittiği halde İzmit Belediyesi olarak çıkartamıyoruz. KBB’de gereğini yapmıyor. Hal böyle iken Şelale Park alanı sırf İzmit Belediyesinin kullanımına geçmemesi için şu an tamamen kontrolsüz bir alan haline getirildi.
“TUTUŞ, KENDİLERİNİ İFŞA ETTİ”
Yalan söylerken kendini tutamamak dedikleri böyle bir şey olsa gerek. İzmit Belediyesine sallayacağım derken Kocaeli Büyükşehir Belediyesini yerin dibine sokmak, kulağı çekildikten sonra da paylaşımı kaldırmanın karşılığı tam adıyla adalet. Çok büyüksün Allah’ım. Tabi Sezar’ın hakkını da Sezar’a teslim etmek gerekir. Önceki yönetimin özel işletmelere peşkeş çektiği alanların nasıl heba edildiğini böylesi bir cesaretle ifşa eden Tutuş’a da hakkını teslim etmek lazım.”
Gündem, 14 Ağustos 2022 11:45
Yorumlar (0)
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
