Ellibeş: Bu bayram hepimizin
Siyaset, 02 Ağustos 2022 14:18Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 6 Ağustos Cumartesi günü İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşecek 10.Açılış Bayramı’yla ilgili konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Çok heyecanlıyız ve coşkuluyuz. İlimizdeki birçok eserin resmi açılışını Cumhurbaşkanımızla birlikte yapacağız. Bu bayram hepimizin” dedi.
3,5 YIL SONRA AYNI YERDE
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit Milli İrade Meydanı’nda bugüne kadar birçok miting ve toplu açılışa katılan Erdoğan’ın tam bin 236 gün sonra, diğer bir ifadeyle yaklaşık 3,5 yıllık aranın ardından yeniden aynı yerde Kocaelilerle buluşacağına dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımızın bu arada da ilimize ziyaretleri oldu. Ancak İzmit Milli İrade Meydanı’ndaki buluşmaların yeri her zaman ayrı olmuştur. Bu buluşmanın da çok özel ve coşkulu geçeceğine inanıyoruz” dedi.
MARMARA’DA İLK PROGRAM
Erdoğan’ın bu yıl İstanbul dışında Marmara Bölgesi’ndeki ilk Büyükşehir programını Kocaeli’de yapacağına da dikkat çeken Ellibeş, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın gönlünde Kocaeli’nin ayrı bir yeri olduğunu, şehrimizi evi gibi gördüğünü biliyoruz. Marmara Bölgesi’nde İstanbul dışında ilk programını ilimizde yaparak bunu bir kez daha gösterdi. Son kabine toplantısından sonra da ilimize yapacağı ziyarete dikkat çekti”.
HERKESİN BAYRAMI
“Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesinin duyurusunu yaparken ilimizdeki yatırım ve eserleri anarak, cumartesi günü burada olacağını hatırlattı. Bu bizler için çok değerli. Bu duygularla İzmit Milli İrade Meydanı’nda 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30’da son dönemin yükselen değeri büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la gerçekleştirilecek 10.Açılış Bayramına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum”.
.gif)
Siyaset, 02 Ağustos 2022 14:18
Yorumlar (0)
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
