Başkan Hürriyet’ten 15 Temmuz mesajı
Gündem, 14 Temmuz 2022 02:41İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Hürriyet mesajında, “O kara günde tek vücut olan halkımız, vatanın bölünmez bütünlüğünün teminatı olduğunu bir kere daha göstermiştir. Allah milletimize bir daha böyle kara gün yaşatmasın” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Hürriyet, devletin yönetim kademelerinde ve kurumlarında gizlice yapılanarak darbe girişiminde bulunan hainlerin devlet yönetiminde liyakat ve cumhuriyet değerlerinin ne kadar önemli olduğunu gösteren acı bir örnek olduğunu dile getirerek, “Bombalı ve silahlı saldırılar sonucunda yaşamlarını yitiren sivil, asker, polis tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. O gün canları pahasına darbeye karşı koyan tüm vatandaşlarımızın verdikleri mücadelenin kıymetinin ne kadar önemli olduğu unutulmamalıdır” dedi.
CUMHURİYETİMİZİN TEMİNATI
Hürriyet mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milli bütünlüğün ne kadar önemli olduğunu o karanlık 15 Temmuz’da bir kez daha hissettik. 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü ile milletin iradesine, demokrasimize ve bağımsızlığımıza kastedenler, halkımızın ülkesine olan bağlılığıyla hüsrana uğradı. Halkımız tek vücut olarak, vatanın bölünmez bütünlüğünün simgesi, Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesinin ilelebet yaşayacağının teminatı olduğunu göstermiştir.
ATATÜRK İLKELERİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ
O hain darbe teşebbüsü ile devlet kademelerindeki yapılanmalara dikkat edilmesi gerektiği de gözler önüne serildi. 15 Temmuz gibi toplumda büyük üzüntü yaratan olayların yaşanmaması için yapılacak en temel şey; Ulu Önderimiz, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine, ortak değerlerimize, demokratik, laik cumhuriyete ve sosyal hukuk devleti anlayışına sıkı sıkıya sarılmaktır.
SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUM
Bundan 6 yıl önce yaşanan bu ibret verici olaydan ders alınıp, devletimizi her türlü yapılanmaya karşı Atatürk’ün çizdiği yolda korumak ve yükseltmek en temel vazifemiz olmalıdır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6.yıl dönümünde vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığımız, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti için canını vermiş bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah vatanımıza ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.”
Gündem, 14 Temmuz 2022 02:41
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
