Lösemili çocukların bayram sevinci
Gündem, 09 Temmuz 2022 21:50LÖSANTE Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemi ve Çocukluk Çağı Kanserleriyle mücadele eden minikler Kurban Bayramı’nın ilk gününü tedavi gördükleri hastanenin bahçesinde düzenlenen etkinlikler ile kutladı. Bayram hediyelerini alan, şarkılarla neşelenen minik mücadeleciler hep bir ağızdan umutla, “İyi Bayramlar” dedi.
“Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi tedavilere eşit kavuşurlar” inancı ile yola çıkan ve 24 yıldır Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden çocuklara umut olan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Avrupa’nın ilk Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE’de ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Ankara, İncek’teki LÖSEV Sağlık Kenti’nde yer alan LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemili ve Çocukluk Çağı Kanseri Çocuklar ve anneleri Kurban Bayramı’nı da tedavi gördükleri hastanede karşıladı. Bayramın ilk günü LÖSANTE Hastanesi’nin de içinde bulunduğu LÖSEV Sağlık Kenti bahçesinde düzenlenen programda çocuklar şarkılar söyledi, danslar etti ve doğal dondurmalarını yedi. Doktorları, hemşireleri ve birbirleriyle bayramlaşan çocuklar bayram hediyelerinin takdim edildiği kutlamada keyifli anlar geçirerek bir ağızdan “İyi Bayramlar” dediler. Öte yandan LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde ücretsiz tedavi gören lösemili ve kanserli çocukların etkinlikleri bahçede devam ederken hastanede de yatarak tedavileri devam eden yetişkin hastalar da odalarında ziyaret edilerek bayramları kutlandı.
“Her Kurban Lösemili Çocuklara Can”
Tüm Türkiye genelinde 8 irtibat bürosu bulunan LÖSEV İstanbul’da da hastaneleri ziyaret ederek lösemi ve kanser tedavisi devam eden çocuklara hastane odalarında bayram hediyelerini verip, refakatçi annelerini bayram günü yalnız bırakmadı. Hane ziyaretleri gerçekleştirdiği gibi ofislerinden de yardımlarını bayram süresince iletmeye devam eden LÖSEV, kahraman çocuklarına ve duyarlı halkımıza da teşekkür ederek iyi bayramlar dilediğini de yayımladı. Kurban bağışlarının arefe günü adak kesimleri ile başladığını duyuran LÖSEV aldıkları vekâleten kurban bağışlarını bayramın 1. 2. ve 3. günleri hijyenik et entegre tesislerinde keserek, etlerini 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri olarak Lösemili ve Kanserli Çocuklara ulaştırılacağının da altını çizdi.
.gif)
Gündem, 09 Temmuz 2022 21:50
Yorumlar (0)
Sürücüler dikkat! D-130 İzmit istikameti 22 Mayıs’a kadar trafiğe kapalı
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
