Başkan Hürriyet'ten Çınar Evler müjdesi
Gündem, 03 Temmuz 2022 01:13İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş İzmit Çınar Evler projesinde 6 Temmuz’da düzenlenecek törende hak sahiplerinin dairelerinin noter huzurundaki kura çekilişi ile belirleneceğini ve teslim takviminin duyurulacağını açıkladı.
İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş’ın depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi yapısıyla hayata geçirdiği Kiptaş İzmit Çınar Evler sosyal konut projesi tamamlanma sürecine girdi. 6 Temmuz’da gerçekleştirilecek tören ile birlikte daire belirleme kura çekimi yapılacak. Kiptaş İzmit Çınar Evler projesindeki çalışmaları yerinde inceleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlara verilen sözlerin tutulduğunu ve merkezinde insan olan, tasarım odaklı bir projenin hayata geçirildiğini belirtti.
“PROJENİN SONUNA GELİYORUZ”
6 Temmuz’da yapılacak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılacağı tören ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Hürriyet şu ifadelere yer verdi; “Yakın bir zamanda temelini attığımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi ortaklığında İzmit Kiptaş Çınar Evler projemizin artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Burada harıl harıl bir çalışma var çünkü 6 Temmuz’da hak sahiplerinin dairelerini kura çekilişi ile belirleyeceğiz. Ayrıca hak sahiplerimizin heyecanla beklediği teslim takvimi de KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından törende duyurulacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun ve hak sahibi ailelerimizin katılımı ile güzel bir tören düzenleyeceğiz, bir kura çekimi gerçekleştireceğiz.
“SOSYAL KONUT ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRDİ”
Burası bizim için kıymetli bir proje. Özellikle sosyal konut anlayışını değiştiren, sosyal konut deyince akla gelen bütün tabuları yıkan tasarım gücü yüksek doğa dostu anlayışla ve mimariyle gerçekten güçlü bir yapı alanı. Çünkü sosyal konut deyince insanların aklına gelen kutu kutu binalar ve dairelerden oluşan siteler. Ancak burası bambaşka bir sosyal konut alanı. Çok uygun fiyatlardan satışa sunulan ekonomik geliri düşük vatandaşlarımızın yararlandığı ve yoğun ilgi gören marka değere sahip sosyal konut projesi. Proje, zorlu kış koşullarına rağmen çok hızlı bir şekilde verilen sürede tamamlandı. Verilen sözler tutuluyor. Hangi zamanda teslim edeceğiz dediysek, o tarihlerde teslim edeceğiz. İnşallah 6 Temmuz’da Ekrem İmamoğlu Başkanımızın katılımı ile güzel bir törenle hak sahiplerimizle buluşacağız.”
.gif)
Gündem, 03 Temmuz 2022 01:13
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
