Tarhan: Fethiye Caddesi örnek bir çalışma oluyor
Gündem, 26 Haziran 2022 06:22CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediyesi’nin Fethiye Caddesinde sürdüğü çalışmaların sonuna gelinirken, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İlçe Yöneticileri, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) başkanı Murat Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte caddede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Tarhan ve beraberindekiler, belediye çalışanları ile bir araya geldi ve çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra vatandaşlar ve esnafla sohbet etti, gündeme ve yapılan çalışmalara dair görüşlerini dinledi ve önerilerini aldı.
İZMİT BELEDİYESİ ÖRNEK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR
Tarhan, Fethiye Caddesi ziyaretine dair şu açıklamaları yaptı; "İzmit Kocaeli'nin gözbebeği ilçelerimizden biri. Bizim için de önemi büyük çünkü Kocaeli'deki tek CHP'li belediye üstelik ilimizde bir kadın tarafından yönetilen tek belediye olma özelliğini de taşıyor. İzmit Belediyesi gerçekleştirmekte olduğu çalışmalarla Kocaeli'ye ve Türkiye'ye CHP Belediyeciliğinin örneklerini en iyi şekilde gösteriyor. Fethiye Caddesi de bu çalışmalardan hiç kuşkusuz en önemlilerinden biri. Ön hazırlık, planlama aşamalarının ardından, proje uygulamasında da önemli mesafe katedildiğini bugün yerinde yaptığımız incelemelerle tespit ettik."
.gif)
İZMİT VE KOCAELİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Cadde esnafıyla ve İKM Başkanı Öztürk'le çalışmaları değerlendiren Tarhan, "Esnafımız ve vatandaşımızla biraraya geldik. Çalışmalardan memnun olduklarını görmek bize de mutluluk verdi. Fethiye Caddesi yenilenen yüzüyle İzmit ve Kocaeli'nin de çehresini değiştirecek" dedi.
FETHİYE CADDESİ AVRUPA'DAKİ ÖRNEKLERE BENZER BİR CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Tarhan, "Fethiye Caddesinde yaptığımız esnaf ziyaretlerinde de gördük ki gerek esnaflarımız gerek halkımız projenin tamamlanmasını heyecanla bekliyor. Caddedeki çalışmalar sona erdiğinde yürüyüş yoluyla da bütünleşecek ve Avrupa şehirlerindekine benzer şekilde cadde alışverişi kültürüyle bir cazibe merkezi haline gelecek." diyerek Fethiye Caddesi'ndeki çalışmalarda sona yaklaşıldığının müjdesini verdi.
Gündem, 26 Haziran 2022 06:22
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
