YKS sınavına ambulansla götürüldü
Eğitim, 19 Haziran 2022 15:23Yüksekten düşme sonucu yaralanan, vücudunda kırıklar meydana gelen Beyza, YKS’ye Büyükşehir’in Hasta Nakil Hizmeti ile ulaştırıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2022-YKS) giren Beyza’ya ulaşım desteği sağladı. Hasta Nakil Ambulans ile evinden alınıp sınava ulaşıma sağlanan Beyza, sınav sonrası evine geri bırakıldı.
Yatalak Durumda Sınavı Girdi
Yüksekten düşme sonucu yaralanan, vücudunda kırıklar meydana gelen Beyza, sınavdan yaklaşık bir ay önce bu kazanın olduğunu ve platinli bir ameliyat geçirdiğini belirtti. Kızının YKS sınavına uzun zamandır çalıştığını belirten babası Ömer Bey, “Yükseköğretim Kurumundan özel bir izinle kızım YKS sınavına girebildi. Devletimize hem de ambulans ile ulaşım desteği veren Büyükşehir Belediyemize tüm yetkililere buradan teşekkür ediyorum” dedi.
.gif)
EN KORKTUĞUM ŞEY SINAVA GEÇ KALKMAKTI
“Uzun zamandır hazırlandığım TYT ve bugün girdiğim AYT sınavına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yolladığı ambulansla geldim” diyen Beyza, “Beni tekrar evime geri bırakacaklar. Beni en çok tedirgin eden sınava geç kalma ihtimalimdi. Fakat en çok memnun kaldığım şey, beni sınav merkezine zamanında getirmeleri idi. Ambulansın 8.30'da evimizde olmasını rica etmiştik ve her iki günde ambulans 8.30'da geldi. En korktuğum şey sınava geç kalmaktı. Başka bir şehirde olsaydım, bu hizmetten faydalanamayabilirdim ama Kocaeli'de olduğum için bu hizmeti kullanabildim. Bu yüzden herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
RANDEVU İÇİN 153 ÇAĞRI MERKEZİ
Kocaeli'de ikamet eden durumu acil olmayan, nakil esnasında müdahale gerektirmeyen yatalak veya cihaz destekli hastalarıa yönelik ambulans nakil hizmeti veriliyor. Hasta Nakil Hizmeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi’nden randevu alınarak hizmet veriyor.
Eğitim, 19 Haziran 2022 15:23
Yorumlar (0)
Ragbi Erkek Milli Takımı, İzmit Cephanelik Spor Tesisleri’nde ağırlandı
Karamürsel’de polis memuru evinde intihara teşebbüs etti
Kocaeli’nde deprem sırasında iletişim K-Ulak ile sağlanacak!
PALMET ve Kocaeli Üniversitesi’nden stratejik iş birliği
Sağlık Müdürü Pehlevan, Milletvekili Hülagü ile hastaneleri ziyaret etti
Kandıra Sapağı’nda yayaları tehlikeye atan düzenleme
Deprem 5 ili salladı
Vali Aktaş, kızını evlendiren Başkan İbrahimoğlu’nun mutluluğuna ortak oldu!
İşte yıkılıp yeniden yapılan Kuruçeşme Merkez Camii’nde son durum!
Çayırova’daki Doğa Madencilik Meslek Lisesi’nde kaba inşaat tamam
Hangi dağda kurt öldü! AKP ve MHP'li başkanlara gözaltı
Körfez Belediyesi yetkilileri okullardan ellerini çekmiyor!
Gölcük’te bu sefer Balkanlar ve dijital medya konuşuldu
İzmit'te oynanacak dev maç öncesi ulaşım planı tamam
Önce indirim sonra bindirim
Okullarımız akran zorbalığından kurtarılmalıdır!
Bu oyunu bozmak zorundayız
Diyanet'in dudak uçuklatan geliri!
Emekliye bir dokun bin ah işit
Obezite sadece fazla yemek yemekten kaynaklanmaz
Körfezli özel çocuklardan keyifli ve eğitici ziyaretler
Kocaeli’nin ulaşım vizyonu Berlin’de vitrine çıktı
Ders saatleri 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek
İSU’dan baraj çevrelerine yakın koruma çiti
İzmit Belediyesinden öğrencilere pizza
Kocaeli’yi Kitap Fuarı heyecanı sardı
Mansur Yavaş istifa ettiğini açıkladı
Kartepe Kent Meydanı’nda tehlike geliyorum diyor!
Motorine indirim geliyor
Yeni nesil ATM'lerde kart yok!
Körfez Gençlerbirliği potoda lige galibiyetle başladı
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
