KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan Samsun çıkarması
İş Dünyası, 20 Mayıs 2022 22:08Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samsun’da düzenlediği etkinliklere katıldı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları minnetle anıldı. Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Ata’mızın milli mücadele ateşini yaktığı Samsun’da idi. 19 Mayıs 1919’da Ata’mızın Samsun’a ayak basışının ve kurtuluş meşalesini yakışının 103. yıl dönümünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Samsun’da düzenlediği programa katılan Zeytinoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulundu.
ONUR ANITI’NA ÇELENK SUNULDU
Zeytinoğlu ilk olarak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Onur Anıtı önünde düzenlenen anma törenine katıldı, Atamızın anıtına çelenk sunarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Zeytinoğlu, daha sonra Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın önünde Türkiye’nin otomobili TOGG’un sergilenmesi törenine katıldı. TOGG, İstanbul ve Ankara’dan sonra ilk kez Anadolu’da, Samsun’da ve çok önemli bir tarih olan 19 Mayıs’ta sergilendi. TOGG’a Samsunlu vatandaşların ilgisi büyük oldu. Burada, TOGG’un 2023 yılının Mart ayından itibaren yollarda olacağı bilgisi de vatandaşlarla paylaşıldı.
DOLU DOLU BİR PROGRAM
KSO Başkanı Zeytinoğlu, son olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Belediye Meclisi Üyeleri’ne yapılan ziyarete eşlik etti. Burada TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na 'Fahri Hemşerilik Beratı' takdim edilerek, çeşitli konularda görüş alıverişinde bulunuldu. Düzenlenen bir dizi ziyaretten sonra Kocaeli’ye dönen ve Samsun programı ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Zeytinoğlu, “Ulusal egemenlik mücadelemizin başladığı gün olan 19 Mayıs’ta Samsun’da olmak büyük bir gurur oldu. TOBB heyetimiz ile birlikte dolu dolu bir Samsun programı gerçekleştirdik. Bize Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve saygıyla anıyor, ülkemizin geleceği gençlerimizin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.
.gif)
İş Dünyası, 20 Mayıs 2022 22:08
Yorumlar (0)
İzmit Akademi, gençleri basketboldan soğutuyor!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
Çayırovalılar bu kurslarda bağlama çalmayı öğreniyorlar
Kasaphan Steak House, KOTO üyelerine indirim yapacak!
Kartepe tramvayında tepki çeken yapboz haller
15 Temmuz’la ilgili duruşmada başka, TBMM’de başka türlü konuştu!
Körfez’de 16 yaşındaki genç kız ölü bulundu: İntihar mı, cinayet mi?
Bağımsız 3 vekil İYİ Parti'ye geçecek!
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
