SEDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği için Mutlu Yarınlar’da buluştu
Gündem, 17 Mayıs 2022 12:29SEDAŞ, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nı “Mutlu Yarınlar” etkinliğiyle kutladı. Online düzenlenen buluşmada Üst Yönetim Ekibi ile çalışanlar bir araya geldi. Sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı için farkındalığı artırmayı hedefleyen programda bu alandaki başarılı çalışanlara ödülleri takdim edildi.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) çalışanları, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamındaki geleneksel “Mutlu Yarınlar” etkinliğinde bir araya geldi. SEDAŞ’ın üst düzey yöneticileri ile saha çalışanlarının katıldığı online organizasyonda iş sağlığı ve güvenliğinin (İSG) önemi bir kez daha vurgulandı. İSG kültürünün geliştirilmesi ve bu konuda daha fazla farkındalık yaratılmasını amaçlayan Programda “Bölgenin İSG Enerjisini Göster” ve “Güvenli Çalışmayı Bir de Sen Anlat” bilgi yarışmaları ve ödül törenleri, “Baretime Renk Kat” video gösterimi ile “Altın Baret” ödül töreni etkinlikleri düzenlendi.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEDAŞ’IN ÖNCELİKLİ GÜNDEMİ
Programın açılış konuşmasını yapan SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, iş sağlığı ve güvenliğinin en öncelikli gündem maddesi olduğunun altını çizdi. 7/24 enerji hizmeti sunarken çalışanların ve müşterilerin güvenliğini sağlamayı birinci planda tuttuklarını belirten Odyakmaz, şunları dile getirdi; “Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce’yi içine alan 20 bin kilometrekarelik geniş bir alanda ve zor bir coğrafyada görev yapıyoruz. İş sağlığı ve güvenliği, bugün artık her sektör için oldukça kritik ancak özellikle bizim gibi bazı risklerin her an söz konusu olduğu enerji sektöründe çalışanlar için en öncelikli gündemlerden bir tanesi. Bu alanda başvurduğumuz üst düzey önlemlere en küçük bir ihmal olmadan uyum göstermek çok önemli”.
.gif)
SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkan Yardımcısı Jiri Holub ise iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı alınan tedbirlere değinerek, “Her kademeden SEDAŞ’lılar olarak 1 yıl içinde toplamda 16 bin 624 saat iş sağlığı ve güvenliği eğitimi aldık. Tüm çalışanlarımız için de çok sayıda aksiyon planı geliştirip hayata geçirdik” dedi. SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü Sinem Yorulmaz da Mutlu Yarınlar’ın iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunacağını söyleyerek tüm önlemlere uyum sağlamanın gerekliliğini ifade etti.
BAŞARILI ÇALIŞANLAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
Program kapsamında, iş sağlığı ve güvenliği alanındaki başarılı çalışanlar ödüllendirildi. “Bölgenin İSG Enerjisini Göster” online bilgi yarışmasında birinciliği elde eden Kocaeli Bölge Müdürlüğü çalışanlarından Mehmet Özen, Kerem Açıl ve Tunahan Bıçakçı’ya ödüllerini SEDAŞ CFO Vekili ve Hazine Müdürü Özcan Yüksel verdi. “Güvenli Çalışmayı Bir de Sen Anlat” video yarışmasında dereceye giren Umut Karakaş, ödülünü SEDAŞ İSG Müdürü Arzu Karaduman’ın elinden aldı. “Altın Baret” kategorisinde Sakarya Bölge Müdürlüğünden Fehmi Sever’e ödülünü SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, Düzce Bölge Müdürlüğünden Ahmet Gücükturalı’ya ödülünü SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkan Yardımcısı Jiri Holub, Gebze Bölge Müdürlüğünden Recep Koç’a ödülünü İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü Sinem Yorulmaz, Kocaeli Bölge Müdürlüğünden Şahin Özerkan’a ödülünü Regülasyon ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz ve Bolu Bölge Müdürlüğünden Hasan Yıldırım’a ödülünü SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak verdi.
Gündem, 17 Mayıs 2022 12:29
Yorumlar (0)
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
