23 Nisan şenliklerinde SEDAŞlı çocuklar mutluluğunu trafoya yansıttı
Gündem, 25 Nisan 2022 17:04SEDAŞlı çocuklar 23 Nisan coşkusunu elektrik trafosuna resmettiler. Çocuklar, SEDAŞ yöneticileri ve aileleri ile trafoya “23 Nisan kutlu olsun” mesajı yazdılar.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli bir etkinlikle kutladı. Serdivan bölgesinde bir araya gelen SEDAŞlı 36 çocuk, SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü Sinem Yorulmaz, yöneticiler ve aileleriyle birlikte elektrik trafosuna 23 Nisan resmi çizdiler. Trafoya hep birlikte “23 Nisan kutlu olsun” mesajı yazan çocuklar, dünya çocuklarına armağan edilen bayramlarının mutluluğunu yaşadılar.
“Tuvalimiz Trafolar” projesi devam ediyor
Çocuklarla birlikte trafoyu renklendiren SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü Sinem Yorulmaz; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bütün çocuklara hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımızla beraber coşkuyla kutlamaktan çok mutluyuz. Hep beraber 23 Nisan coşkusunu paylaşmayı hayal ettik ve güzel resimler ortaya çıktı. “Tuvalimiz Trafolar” projesi ile bundan sonra bu bölgeden geçen bütün çocuklarımız trafomuzu hiç unutmayacaklar ve hatırlayacaklar diye düşünüyoruz. Yine aynı şekilde bayramlarımızı şenlendirmeye devam edeceğiz. Bugün bize eşlik eden çalışma arkadaşlarımızın değerli çocuklarına ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyor, herkesin Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
Şenlik kapsamında organize edilen trafo boyama etkinliğinin ardından SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde misafir edilen çocuklara “Elektriğin Zaman Yolculuğu, İş Sağlığı ve Güvenliğinde Aklımıza Gelenler” ve “Enerji Tasarrufu Nasıl Yapılır?” başlıklarında eğitici sunumlar yapıldı. SEDAŞ CEO’su Dr. Necmi Odyakmaz ile “Çocuklar Soruyor, CEO Cevaplıyor” oturumunda söyleşi yapan çocuklara Odyakmaz tarafından çeşitli hediyeler verildi. SEDAŞlı çocuklar, gün boyu süren keyifli anlara Cafe de Şarj alanında tatlı bir mola verdi.
.gif)
Gündem, 25 Nisan 2022 17:04
Yorumlar (0)
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
