Başkan Büyükakın, iftarda Balkan Göçmenleriyle buluştu
Gündem, 19 Nisan 2022 22:53Başkan Büyükakın ile Bulgaristan Halk ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkanı Karadayı ve beraberindeki heyet iftar programında buluştu
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Bulgaristan Halk ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkanı Mustafa Karadayı ve beraberindeki heyet ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Antikkapı Restoranda düzenlenen iftar programına Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Ali Ada, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Bulgaristan Halk ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkanı Mustafa Karadayı ile beraberindeki heyet ve Türkiye’deki seçimlerde görev yapan sandık üyeleri katıldı.
“SİZLERİN HER ZAMAN YANINIZDA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”
Vali Seddar Yavuz, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hem yakın komşularıyla hem de dünyanın her bir bölgesiyle barış, huzur ve istikrarın sürdürülmesi bakımından çok yönlü ilişkiler yürüttüğünü belirterek, “Bizim hedefimiz sizin Bulgaristan’da mutlu olmanız, Bulgaristan’ın barış, huzur ve refahına katkı sunmanız, bunu yaparken de benliğinizi korumanız, inancınızı, Türk kültür ve örfünüzü yaşatmanızdır. Gönüllerimiz bir, sizlerin her zaman yanınızda ve hizmetinizde olmaktan da mutluluk duyuyoruz” dedi.
“TÜM GAYRETLERİMİZ SİZLER İÇİN”
Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, böyle bir programa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“Seçimlerde özellikle yeni kurulan sandıklarla yeni bir hareket sağlandı. Yeni bir organizasyon başarısı gösterildi. Bu sefer Türkiye’de çok iyi organize olundu. Kocaeli’ndeki yaklaşık 5 bin 300 seçmenimiz ve Bulgaristan’a giderek oy kullanan bin seçmenimiz, Halk ve Özgürlükler Hareketi Partisi’nin başarısına katkı sağladılar. Buna benzer başarılar diğer illerde de gerçekleştirildi. Ben organizasyona katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biz de onların başarısı için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Tüm gayretlerimiz sizler ve oradaki özgürlük mücadeleniz için. Dünyada yeni dengeler kuruluyor. Yeni bir jeopolitik denge oluşturuluyor. Bu dengede Türkiye yerini alacak ve başarılı olacak. Buna da yürekten inanıyorum.” Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ardından dua okunmasıyla sona erdi.
KARADAYI, BAŞKAN BÜYÜKAKIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Öte yandan Bulgaristan Halk ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkanı Mustafa Karadayı beraberindeki heyet ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Büyükakın ve Mustafa Karadayı, ziyarette 2021 Kasım ayında Bulgaristan’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini değerlendirdi. Birliktelik, karşılıklı hediyeleşmenin ardından sona erdi.
.gif)
Gündem, 19 Nisan 2022 22:53
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
