İzmit’te perde denilince akla gelen ilk firma
Gündem, 15 Nisan 2022 16:35İzmit’te perde denilince akla gelen firmalardan biri de Özkanlı Perde’dir. Karabaş Mahallesi Akçacami Caddesi No: 75’de faaliyet gösteren Özkanlı Perde, hem kaliteli, hem de uygun fiyatlarla İzmitlilerin uğrak merkezi konumunda.
Özkanlı Perde’nin işletmecisi Faruk Özkanlı şöyle konuştu: Perdeler bir evin en büyük aksesuarıdır. Evi ev yapan, onun sıcaklığını daha da hissettiren bir aksesuardır hem de.
Hele hele akşam olup ışıklar yandığında perdelerin çekilmesi ile adeta aileyle kalınan baş başa anıların, sıcacık sohbetlerin başlangıcıdır.
Bu sebepledir ki evlerin perdeleri daha bir özenle seçilir. Elbette ki evlerimizdeki her bir eşya, obje seçilirken çok özenli olunur ama perdeye duyulan hassasiyet her zaman için diğer eşyalardan birazcık fazladır.
Bir eşyayı bu kadar abartmayın diyenler olsa da perdenin ait olduğu yerine takılması ile evin havasının değiştiğini gördükten sonra bu fikirlerinden hemen vazgeçerler.
Bizler de halkımızım bu kadar değerli olan perdelerin en kalitelisini uygun fiyata bulabilmeleri için Kocaeli alışveriş sektörleri içerisinde hizmet vermeye başladık.
En kaliteli parçalardan oluşan ve her biri özenle tasarlanan perdelerimizi değerli müşterilerimizin evindeki huzura, mutluluğa ve hoş sohbetlere şahitlik edebilmesi için hizmetinize sunmaya başladık.
Her biri maharetli usta ellerin tasarımından oluşan perdelerimizin olduğu işletmemizde güler yüzlü, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma arkadaşlarımız ile hizmet vermekten mutluluk duymaktayız. Özkanlı Perde’ye isteyen herkes 0532 449 88 41 ile 0507 485 96 04 numaralı telefonlar yoluyla ulaşabilirler.
.gif)
Gündem, 15 Nisan 2022 16:35
Yorumlar (0)
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
