Kocaeli’de Saadet Partisi’ne 300 yeni üye
Siyaset, 01 Nisan 2022 17:50Saadet Partisi İl Divan Toplantısı bugün İzmit’te bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu toplantıda 300 kişinin Saadet Partisi’ne geçiş yaptığı açıklandı.
Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, Saadet Partisi Basın Sözcüsü ve GİK Üyesi Birol Aydın, Saadet Partisi Bölge Sorumlusu Nurettin Çelik, Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün il yöneticileri, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Geçtiğimiz ay 300 yeni üyeyi temsilen programda 100 yeni üyenin rozetleri takıldı.
BİZ MİLLİ GÖRÜŞCÜYÜZ DİYENLERİN YAŞATTIĞI TABLO ORTADA
İl Başkanı Zafer Mutlu, “Saadet Partimizin Kocaeli’deki gücünü bu tabloyla ilan etmiş oluyoruz. Saadet Partisi geçmişte siyasette ne kadar etkiliyse bugün de o kadar etkili olmaya devam ettirecek. Çünkü Saadet Partisi her türlü fedakarlığı göze alan insanlar topluluğudur. Bizim bir milli görüş sevdamız var idi. 60 senelik bir yolculuk. İdealimiz kalkınmış bir Türkiye, herkesin inancına uygun yaşayabildiği bir Türkiye, gençlerin geleceğe daha güvenle bakabildiği bir Türkiye. Teknolojide tarımda sanayide gelişmiş dünyanın gelişmiş ekonomileri arasına giren bir Türkiye idealimiz vardı. Biz her fırsatta Erbakan hocamızla bu idealleri yerine getirmek için bu hamleleri yaptık ama ‘biz milli görüşçüyüz’ deyip iktidara gelenler 20 yıldır Türkiye’ye yaşatmış olduğu tablo ortada” dedi.
CENGİZ TOPEL HAVALİMANI 15 YILDIR ORADA YATIYOR
Mutlu: Burada Cengiz Topel Havalimanı var. 15 yıldır oraya yapılan masraf, bir açıyorlar tekrar işlemez hale geliyorlar. 4 yıl öyle kalıyor seçim zamanı açıyorlar. Pandemiden beri Cengiz Topel kullanılamaz halde. Kocaelimizin en büyük problemlerinden biri ulaşım, kentsel dönüşüm hepsi sıkıntılı. En son Cedit Mahallesi’nde 10 yıl uğraştılar milleti evinden barkından ettiler orayı yıktılar ama müteahhit bırak izim de burada Cengiz Topel Havalimanı var. 15 yıldır oraya yapılan masraf, bir açıyorlar tekrar işlemez hale geliyorlar. 4 yıl öyle kalıyor seçim zamanı açıyorlar. Pandemiden beri Cengiz Topel kullanılamaz halde. Kocaelimizin en büyük problemlerinden biri ulaşım, kentsel dönüşüm hepsi sıkıntılı. En son Cedit Mahallesi’nde 10 yıl uğraştılar milleti evinden barkından ettiler orayı yıktılar ama müteahhit bıraktı kaçtı. Zarar ediyoruz diye proje yarım kaldı. Zarar ediyoruz diye proje yarım kaldı.
20 YIL İŞBAŞINDA KALMIŞ İKTİDARIN YÖNETİCİLERİ 20 YILIN ARDINDAN SICAK PARA İÇİN TEFECİLERE YALVARMAKTA
Saadet Partisi Basın Sözcüsü Birol Aydın, ‘’Müteşebbis ruhuna sahip yer altı ve yer üstü kaynaklarıyla yeni dünyanın kurulmasına öncülük yapan Türkiye olacak. İyi ki bu mücadelenin öncüsüyüz. İyi ki Saadet Partisi var. Şu ülkeye bakınız bu kadar imkana rağmen ülkenin 20 milyondan fazla insanı yoksul, işsiz hem devleti hem kamu kuruluşları borç batağı içerisinde. Bir ülke düşünün 20 yıl işbaşında kalmış iktidarın yöneticileri 20 yılın ardından sıcak para için tefecilere yalvarmakta. Bir ülke düşünün taşı sıksa suyunu çıkarak gençlerini işsiz ve atıl bırakacak. Borçlanma, yoksul bırakılma, işsiz bırakılma Türkiye’yi yönetenlerin alet olduğu bir parçadır. Saadet Partisi değerlerini kaybetmeden bir zaferin tutkusu içerisinde oldukları için iyi ki Saadet Partililer var. Türkiye’nin önünü açmak Saadet Partisi’nin önünü açmakla olur. Türkiye’nin önünü açmaya vesile olmak bizim en büyük şuurumuzdur. Türkiye Saadet Partisi’nin anlayışını beklemektedir. İnsan, insanın ümididir. Saadet Partisi Türkiye’nin umududur.” Dedi Programın ardından partiye yeni katılan üyelerin rozetleri takdim edildi.
.gif)
Siyaset, 01 Nisan 2022 17:50
Yorumlar (0)
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
