Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nden değerlendirme toplantısı
Spor, 04 Mart 2022 08:272015 yılında Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) bünyesinde kurulup Futbol, Taekwondo, Karate, Geleneksel Okçuluk, Bisiklet, Güreş, Voleybol, Basketbol, Hentbol, İzcilik ve Doğa Sporları başta olmak üzere 14 branşta 1012 sporcusuyla faaliyet gösteren, ayrıca Geleneksel Sporların tanıtımı ve yaygınlaştırılması için birçok proje uygulayan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü değerlendirme toplantısın geniş katılımla gerçekleştirdi.
Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı sayın Resul Temel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya başkan yardımcıları; Ziyaülhak Sarıgül, Cumhur Kadıoğlu ve Fatih Dizdar ile Derince Gençlik ve Spor İlçe Müdürü sayın Yusuf Yüksel, yönetim kurulu üyeleri, danışma kurulu üyeleri; Ali Bilgi, Abdullah Binbay, Fatih Özkaraaslan ile Nebi Karakoyun ve tüm branş antrenörleri katıldılar.
7 kişi ile başlayan süreç sonunda 70 kişiye ulaşan yapısıyla yönetim ve danışma kurullarıyla birlikte branş antrenörleri için hem tanışma hem de genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Konuşmacılar tarafından "yolumuz uzun, yükümüz ağır fakat ekibimiz güzel" açıklamasıyla devam eden konuşmalarda kuruluşundan bugüne binlerce genci sporla buluşturan kulübümüz, girmiş olduğu her ortamda farkını hissettirecek öncü bir nesil için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz dendi. Pandemi sürecinin hafiflemesiyle birlikte çalışmalara ağırlık verileceği ve bazı branşlarda hedeflerin Milli Takıma seçilip kulübü ve kenti ve sonrasında da ülkemizi temsil etmek olacağı vurgulandı. Tüm katılımcılarla fotoğraf çekimi sonrasında program sona erdi.
.gif)
Spor, 04 Mart 2022 08:27
Yorumlar (0)
İzmitli gençler için ortak zeka ve öğrenme mimarisi semineri
Körfez Yarış Pisti’nde hafta sonu yine heyecan var
Reis, CHP'de başkan bırakmayacak!
Adamlık gerektiğinde meydan okumaktır!
Vali Aktaş, Atılımcı İş Adamları Derneği yöneticilerini ağırladı
Elektrik altyapılarındaki güvenlik zafiyeti artık kritik seviyede
Çayırova Belediyesi’nin kesin hesabı görüşüldü
Kamuda kışlıklar kalkıyor, yazlıklar çıkıyor!
İzmit’te feci ölüm! 5’inci kattan yere çakıldı
Seka Kampı’nda baharın gelişini kutladılar
Saadet Partililer Karamürsel’deki bu çalıştayda ne konuştu?
AGD, Gebze’de yeni yerine taşınıyor!
Gölcük’te okullar arası satranç turnuvası başladı
Bisiklet yolu çöktü!
Körfez’de 22 kilometrelik üstyapı yenilenecek
Bu duruşma salonundan bir gün Cumhurbaşkanı çıkacak!
Büyükşehir, Dünya Çiftçiler Günü’nü şenliğe dönüştürecek
Derince’de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak
Gebze’de BTP’ye 5 yeni üye
Sigara tamamen yasaklanacak
Karamürselli iş insanı ölü bulundu
Sepaş Enerji, teknolojiyi müşteri deneyimine entegre etti!
Afganistan çoban ihtiyacımızı karşılıyor!
Bu ne yaman çelişki anne!
Büyükşehir’de en düşük maaş 85 bin TL oldu
Eczaneler yokluk ve kaçak ilaç kıskacında
İzmit Belediyesi’nden vergi uyarısı!
Sütün değerini koruyamazsanız, etin fiyatını düşüremezsiniz
Başkan Sezer, Hatay’da konuştu
Kocaeli en borçlu 10 il arasında
Gebe Okulu’nda kahvaltılı organizasyon
Başkan Gökçe iki yılın hesap verecek!
Gebze’de Saadet partili gençler sahaya indi
Kocaeli vekili Kanko’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kartepe çağrısı
KİHMED’in hayırda yarışan minikleri ödüllendirildi
Kuyumculuk sektörünün sorunları KOTO’da konuşuldu
Derince’de müzik dolu gece
Çayırova’da özel program
Kuryeleri isyan ettiren uygulama
