Rabbim birliğimizi daim etsin
Gündem, 27 Ocak 2022 06:07Cumhur İttifakı’nın İl Başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Büyükakın, “Biz hedeflerimizi ve hayallerimizi, vizyonlarımızla birleştirip ülkemizi daha da geliştirmek için çalışan biri ittifakız. Rabbim birliğimizi daim etsin” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakı’nın İl Başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya’nın da eşlik ettiği buluşmada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Biz derdi millet, hizmet, eser ve yatırım olan; ülkemizin güçlenmesi, büyümesi, kalkınması için çalışan bir ittifakız. Biz hedeflerimizi ve hayallerimizi, vizyonlarımızla birleştirip ülkemizi daha da geliştirmek için çalışan biri ittifakız. Rabbim birliğimizi daim etsin” dedi.
“ARAMIZA ASLA FİTNE VE FESADI SOKTURMAYACAĞIZ”
“Bu memleket o kadar kıymetli ki boşa geçirecek bir dakikamız bile olamaz” diyen Başkan Büyükakın, “Her birimiz gündemi yakından takip ediyoruz. Bir genel başkan diyor ki “Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçer, diğer ortak yetkilisinden “Hayır, demokrasinin yolu Ankara’dan geçer” itirazı geliyor. Demokrasinin yolunun nereden geçtiği konusunda bile aynı düşünemiyorlar.” ifadelerini sarf etti. İçeriden veya dışarıdan bu memleketin üzerinde her ne oyun oynarlarsa oynasınlar bilin ki kaderin üstünde bir kader vardır” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, “Ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye’nin yolu açık, geleceği aydınlıktır. Dünya’da ve bölgesinde çok daha güçlü bir Türkiye vardır. Bu nedenle aramıza asla fitne ve fesadı sokturmadık, bundan sonrada sokturmayacağız. Bir ve beraber oldukça onlar asla başarılı olamayacaktır. Milletimizin dualarıyla yüzüne rahatlıkla bakacak şekilde yolumuza devam ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
“İL BAŞKANLARI 2023’E VURGU YAPTI”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, Türkiye için Cumhur ittifakı olarak mücadele ettiklerini ifade ederek, “Genel başkanlarımız gönülden ve ülkemiz için birliktelik yapmış vaziyetteler. Bize düşen de liderlerimizin ortaya koyduğu samimi birlikteliği aynı samimiyetle Kocaeli’de yansıtmaktır. Çok şükür bunu da yapıyoruz” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt da 2023’e giden yolda birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirterek, “Cumhur ittifakına en güçlü desteği Kocaeli’den hep birlikte vereceğiz. Kocaeli’de adım atılmadık yer, elini sıkmadığımız insan bırakmayacağız” ifadelerini sarf etti. Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Türkiye’de yaşanan olayların farkında olduklarını vurgulayarak, “Yaklaşan 2023 genel ve 2024 yerel seçimlerinde, aynı kıbleye döndüğümüz, din, devlet, vatan ve millet için aynı hassasiyetle başarılı olmak için çalışacağız. Cumhur İttifakını başarıya taşıyacağız, inşallah.” sözlerini sarf etti.
.gif)
Gündem, 27 Ocak 2022 06:07
Yorumlar (0)
Nedir bu korku?
Senanur ve Salih mutluluğa evet dedi!
Erdoğan okul saldırılarını böyle yorumladı
Necmi Bulut yeniden KOTO Başkanı
Okullarda ölmek istemiyoruz dedi, ceza aldı
İyi yetişmiş bireyler toplumun geleceğini şekillendirir
Dilovası’nın kütüphane ağı güçleniyor
Başkan Ömeroğlu’nun kuzeni vefat etti
Bahçeli PKK liderinden bahsetmeyi alışkanlık haline getirdi!
İzmit’te üniversite öğrencileri bu hizmetten memnun
Raporlu ilaç kullanan hastalara iyi haber
Vali Aktaş, kendisine mail atan vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’nin spor tarihine ışık tutan eser
Kartepe’de yerleşim merkezinin ortasına baz istasyonu diktiler
Hayvan dışkıları yine denize akıyor, yetkililer bakıyor
Bebek arabalarını kitaplarla doldurarak fuardan ayrılıyorlar
Bakan memur ve emekli zammı ile ilgili ne dedi?
İzmit’te öğrencileri beslemeye devam
Ulaşımpark’tan kalite hamlesi
Bunu yapan insan olamaz! Yavru kedileri ayakları ile ezerek öldürdüler
Konuşanın, yazanın ceza almadığı Türkiye bu mu?
Çayırova’daki yeni kitap kahve Başkan Çiftçi’nin takibinde
Erdoğan’ın gençliğin başkenti ilan ettiği Kocaeli, o buluşmaya ev sahipliği yaptı
Sanayide çarklar yavaşlarken borçlar büyüyor
Vatandaş Büyükşehir’e seslendi: Malzemeler israf edilmemeli
Ulu orta herkesin onurunu, şerefini etkileyecek şekilde itham etmeyin
Sosyal medya uyarısı: Her gördüğünüze inanmayın
Çakırlar Köyü’nde iki günlük şenlik: Pat Pat Festivali
Başiskele’de öğrencilerden anlamlı bağış
Atıl araziden 8 ton balkabağı çıktı
Tramvayla yolcu taşıma sayısında yeni rekor
Derince’de güvenlik için 55 okula dedektör cihazı desteğinde bulunuldu
Darıca’da MHP’liler KEDFE yönetimini ağırladı
Çayırova Meclisi’nde 6 gündem maddesi karara bağlandı
İkinci el araç satın alırken buna dikkat!
Akaryakıtta zam dalgası sürüyor
İSU’dan 3 ilçeye altyapı yatırımı
İhracatçılara yüzde 3 döviz dönüşüm desteği, yüzde 10’a yükseltilmeli
Erdoğan'dan suç işleyip ülke dışına çıkanlarla ilgili açıklama
