MHP’li Okur’dan Gümüşhanelilere ziyaret
Siyaset, 24 Aralık 2021 12:41MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nı ziyaret etti. Okur: “ Vakıf, sadece kentimizdeki Gümüşhanelilere değil herkese hizmet ediyor.”
MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara ve yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kuruçeşme’de bulunan vakıf binasında gerçekleşen ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Okur; “İnsanımızın, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde gerek hemşeri derneklerimizle gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımıza STK’lar sayesinde daha hızlı ulaşıp, onların yanında olabiliyoruz” dedi.
“YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM”
Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın da güzel işler çıkardıklarına şahit oluyoruz. Vakıf, birçok etkinliğin yanı sıra öğrencilere burs sağlamaya devam ediyor. Sadece Gümüşhaneli hemşerilere değil de diğer ihtiyaç sahibi öğrencilere de yardımcı olduklarını biliyorum. Vakıf Başkanı Köksal Bey’in nezdinde tüm yönetim kuruluna başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı.
“VATANDAŞIN HER ZAMAN YANINDA”
Nazik ziyaretleri için Okur’a teşekkür eden Vakıf Başkanı Köksal Kara; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’un kentte güzel işlere vesile olacağına inanıyorum. Kendisi her fırsatta vatandaşın dertlerini, sıkıntılarını dinliyor ve gerekli yerlere iletiyor. İzmit’te hangi görüşte olursa olsun, her kesimden vatandaşa bire bir ulaşıp derdine ortak olmaya çalışıyor. Ben de nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda Vakıf Başkanı Köksal Kara, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’a hediye takdim etti.
.gif)
Siyaset, 24 Aralık 2021 12:41
Yorumlar (0)
Çayırova basketbol heyecanına sahne olacak
Gram altında yeni tahmin!
At sevgisi küçük yaşta aşılanıyor
Yeni vergilerden asgari ücrete yasal düzenlemeler
İzmit Belediyesinin 1 TL'lik nikah ücreti gündem oldu
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
