Ömer Çeker mazbatasını aldı, ziyaretlere başladı
Sağlık, 26 Kasım 2021 02:28Hafta sonu gerçekleşen olağan kongre de delegelerin büyük teveccühü ile tekrar başkan seçilen Başkan Ömer Çeker, mazbatasını alır almaz ziyaretlerine ara vermeden başladı.
Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleşmiş, mevcut başkan Ömer Çeker’in tek liste ile delegelerin büyük teveccühü ile tekrar başkan seçilmişti. Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün İzmit İlçe Seçim Kurulu Müdürü Tuğba Kılınç’tan mazbatasını alarak yeni dönem çalışmalarının startını verdi. Başkan Çeker, delegelerin güvenlerine layık olmak adına gece gündüz çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.
AFYON’A TAZİYE ZİYARETİ
Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, Darıca İşyeri Baş Temsilcisi Zafer Kurt’un eşinin vefatı nedeniyle ayağının tozu ile Afyon Döğer Beldesindeki cenaze törenine katıldı. Kurt’a baş sağlığı veren Başkan Çeker ile birlikte Başkan Yardımcısı Osman Ayas’ta hazır bulundu. Başkan Çeker, pandemiye bir canı daha vermenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “ Sağlık çalışanlarımızın vatandaşlarımızın sağlıklarını korumak adına gece gündüz demeden çalışıyorlar. Zafer arkadaşımızın eşi de maalesef corona virüsü ile savaşını kaybetti. Acılı ailemizin acısını paylaşmak için bugün Afyondayız. Bir canın daha aramızdan ayrılmaması için lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım” dedi.
İHSANİYE TEMASLARI
Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, başkan yardımcısı Osman Ayas, ilimizde bir dönem görev yapmış sonrasında Afyon ili İhsaniye İlçesine tayin olan Türk Sağlık-Sen eski işyeri temsilcisi İdris Çakır’a da bir ziyaret gerçekleştirdiler. Başkan Çeker ve ekibini tekrar seçilmesinden dolayı tebrik eden Çakır, Kocaeli’deki çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Başkan Çeker ve beraberindeki heyet daha sonra sağlık çalışanlarının her zaman yanında olan İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen’i makamında ziyaret etti. Başkan Çeker, sağlık çalışanlarına desteklerinden dolayı Başkan Türkmen’e teşekkür ederek, çalışmalarının diğer belediye başkanlarına da örnek olmasını diledi.
GÖRÜM’DEN TEBRİK
Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker’e hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun danışmanı ve Kocaeli Kent Konseyi eski Genel Sekreteri Gültekin Görüm’de Çeker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çalışanların hak ve menfaatlerini koruma noktasında yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Görüm, “ Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanımız Ömer Çeker ve ekibini kutluyorum. Kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında yaptığı çalışmalar da kent kamuoyunda olduğu gibi delegeler tarafından teveccüh görmesi de yol haritasının doğru olduğunu gösteriyor. Yeni dönemde Başkan Çeker ve ekibinin çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
.gif)
Sağlık, 26 Kasım 2021 02:28
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
