SEDAŞ’tan ödüllü çevreci proje için çalışanlara teşekkür
Gündem, 16 Kasım 2021 18:17SEDAŞ, Düşük Karbon Kahramanı ödülüne layık görülen “We Go Green” projesinde pay sahibi 13 çalışan için ödül töreni düzenledi. Törene katılan SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz; projede emeği geçenlere teşekkür ederek, dünya kaynaklarının verimli kullanımının önemine değindi.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği’nin ana destekleriyle 7. İstanbul Karbon E-Zirvesi’nde Düşük Karbon Kahramanı seçilen “We Go Green” projesi için çalışanlara ödül töreni düzenleyerek teşekkür sertifikası sundu. SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde düzenlenen törene SEDAŞ Üst Yönetimi ve davetliler katıldı. Çevreci yaklaşımlar ve sürdürülebilir hedefler doğrultusunda geliştirilen projede emeği olan çalışanlar tebrik edilerek sertifikaları takdim edildi.
Törende konuşan SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, şunları söyledi; “İklim krizinin dünyanın bir numaralı sorunu olduğu günümüzde bu ödül bizler için büyük anlam taşıyor. Dünyamızdaki yaşama olumlu katkıda bulunuyor, kaynakların verimli kullanılmasına dikkat çekiyoruz. ‘We Go Green’ projemiz ile de aldığımız bu ödül bizim için başarılı çalışmalarımızın takdiri anlamını taşıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen ve ödülün kazanılmasında önemli paya sahip olan tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum”.
SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü Sinem Yorulmaz ise Düşük Karbon Kahramanları Ödülü’nü kazanmalarında büyük paya sahip çalışma arkadaşlarını tebrik ederek, ‘’Kalıcı organik kirleticilerin bertaraf edilmesi, enerji hatlarında kuş koruma tedbirleri, yeşil enerji sertifikası, sıfır atık uygulaması, plastik kullanımının azaltılması, enerji verimliliği ve toplu iş sözleşmesine çevrenin korunması maddesinin eklenmesi hedefleri doğrultusunda hayata geçirdiğimiz ‘We Go Green’ projesine 13 arkadaşımız yoğun emek verdi. Birleşmiş Milletler Global Compact imzacı şirketlerinden biri olarak sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
SEDAŞ trafolarının tamamında gerekli analizler yapılarak çevreye ve insan sağlığına yönelik risklerin önüne geçildi. Program kapsamında; SEDAŞ’a ait 11 bin 242 ton atık geri dönüştürüldü. Plastik şişe kullanımına son verilerek, SEDAŞ ofislerinde çalışanlara cam şişe ve termos temin edildi. Aynı zamanda tüm ofislerde yenilenebilir enerji kullanılmaya başlandı ve bu sayede sera gazı emisyonu yüzde 96 oranında düşürüldü. Ayrıca elektrik direklerine tüneyen göçmen kuşlar için tüm koruyucu önlemler alındı.
.gif)
Gündem, 16 Kasım 2021 18:17
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
