Vali Yavuz, halk günü buluşmasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi
Gündem, 01 Ekim 2021 05:41Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik Makamının herkese açık olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek “Halk Günü” buluşmasını bugün Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Karamürsel Alp toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” buluşmasına, ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu.
Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarını belirten Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendilerini talimatlandırdığını belirterek iletilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulacağını ifade etti.
Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirten Vali Yavuz: “Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm üretecekler.” dedi.
Vali Seddar Yavuz Halk Günü buluşmasına gelen vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.
Halk Günü Toplantısının yanı sıra kendisini ziyarete gelen, talep ve şikayetlerini ileten vatandaşları da zaman zaman Valilik Makamında ağırlayan Vali Yavuz, bu çerçevede 55 kişiyle görüşerek onları dinleyip dertlerine derman oldu.
.jpeg)
Gündem, 01 Ekim 2021 05:41
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
