Büyükakın ile kol kola açılış kurdelesini kesmek isteriz
Gündem, 22 Eylul 2021 21:55İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yıllardır kullanım hakkı İzmit Belediyesinde olan Cumhuriyet Parkı ve Kültür Tepesi’nin yeniden tahsisi ile ilgili talebini yineledi. Hürriyet, “Tahsisin yenilenmesi halinde başkan Büyükakın ile kol kola açılış kurdelesini kesmeyi çok isteriz” dedi.
Kullanım hakkı uzun yıllardır İzmit Belediyesinde olan Cumhuriyet Parkı’nın yenilenmesiyle ilgili proje hazırlıklarını tamamlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yerel basında Cumhuriyet Parkı ve Kültür Tepesi’nin tahsisinin Büyükşehir tarafından yenilenmeyeceğine dair çıkan haberler üzerine Büyükşehir Belediyesinin Eylül ayı meclis toplantısında tahsisin yenilenmesini istedi ve sonrasında tahsisin yenilenmesi talebini yineledi.
VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASINI İSTİYORUZ
Başkan Hürriyet, “Kültür Tepesi ve Cumhuriyet Parkı alanlarının geçmişte olduğu gibi şimdi de İzmit Belediyesine tahsisinin yenilenmesi talebini yineliyoruz ve ısrarcıyız. Verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz. Cumhuriyet Parkı’nda yapacağımız yeşili bol düzenlemeler ile parkı eski aile çay bahçesi sıcaklığında bir alana dönüştürme isteğimiz, projemizde yer alan video ve fotoğraflarda görülmektedir. Çalışmalarımızın tüm detaylarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ile de paylaşmış bulunmaktayız.
HİÇBİR ZORLUK ÇIKARMADIK
İSU’dan alacağımıza karşılık Cumhuriyet Parkı içindeki Sanat Galerisinin bulunduğu parselleri takas ettik. Nedeni de diğer alanın tahsisi tamamlanınca alanı bütüncül olarak kullanma isteğimizdir. İSU’dan alacağımıza karşılık yaptığımız arsa takasında da, Cedit Projesi içindeki arazimize karşılık yapılan takaslarda da Büyükşehir’in belirlediği rakam ve yerlere hiçbir itiraz getirmeden ne dedilerse kabul ettik. Hiçbir zorluk çıkarmadık.
ASLA SİYASİ KAYGI GÜTMEYİZ
Ayrıca hem Kültür Tepesi hem de Cumhuriyet Parkı aynı Gülümse Kafe gibi kaliteli ve uygun hizmet anlayışı ile tüm vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla kullanabileceği sosyal tesis olsun istiyoruz. Çünkü İzmit halkı bunu hak ediyor. Buraların tahsisinin yenilenmesi halinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ile kol kola açılış kurdelesini kesmeyi çok isteriz. Bu konuda da asla siyasi kaygı gütmeyiz. Yeter ki vatandaşımıza hizmet edelim. Yeter ki sulh yoluyla ve uzlaşma kültürü ile hareket edelim” ifadelerini kullandı.
.gif)
Gündem, 22 Eylul 2021 21:55
Yorumlar (0)
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
