Çolakoğlu 4 ödül birden kazandı
İş Dünyası, 18 Eylul 2021 04:32Çolakoğlu Metalurji ve Çolakoğlu Dış Ticaret şirketleri, Çelik İhracatçıları Birliği’nin (ÇİB) düzenlediği “Çelik İhracatının Liderleri Ödül Töreni”nden toplam dört ayrı ödülle döndü.
Türk çelik sektörünün ihracat potansiyelinin artması hedefiyle çalışan Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) tarafından 2019, 2020 yıllarını kapsayan dönem için düzenlenen ödül töreni 15 Eylül günü Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus’ta gerçekleşti.
Törende toplam 20 farklı ürün kategorisinde 51 ödül sahiplerini bulurken, Çolakoğlu Metalurji “Büyük Ölçek En Çok İhracat Artışı” kategorisinde 2020 Türkiye İhracat Şampiyonluğu Ödülü’ne ve “2020 yılı Sıcak Yassı” kategorisinde Türkiye İhracat Üçüncülük Ödülü’ne layık görülürken, Çolakoğlu Dış Ticaret ise “2020 Yılı Alaşımlı Çelik” kategorisinde Türkiye İhracat İkincilik Ödülü’ne, “2019 yılı Sıcak Yassı” kategorisinde ise Türkiye İhracat Üçüncülük Ödülü’ne layık görüldü.
Yüzde 50 üretim artışıyla 1 milyar dolarlık ilave ihracat hedefi
Çolakoğlu Metalurji ve Çolakoğlu Dış Ticaret adına ödülleri Çolakoğlu Metalurji Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Erdem ve Çolakoğlu Metalurji İşletmeler Direktörü Özgür Özsoy teslim aldı.
Çolakoğlu Metalurji Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Erdem, ödüllerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Çelik İhracatçıları Birliği’nden alınan ödüllerin Çolakoğlu Metalurji ve Çolakoğlu Dış Ticaret’in yerli üretici ve ihracatçı kimliğini vurgulaması bakımından önemli olduğunu belirterek, “2023 itibarı ile üretimimizi yeni yatırımlarımızla birlikte yüzde 50 artırmayı ve bunun karşılığında yaklaşık 1 milyar dolarlık ilave ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 2021 yılı için de sektörümüzün miktarda 23-24 milyon ton ve 20-22 milyar dolarlık ihracat rakamı hedefleri ile Türkiye’nin dış ticaretine ve ekonomisine katkılarımız artarak devam edecek” dedi.
İş Dünyası, 18 Eylul 2021 04:32
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
