Birlik beraberlik duygusunu yeniden tesis etmeliyiz
Gündem, 12 Mayıs 2021 01:08CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberliğin önemine değindi.
Tahsin Tarhan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar, küslerin barıştığı, ailelerin buluştuğu, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu günlerdir. Bu yıl yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi ne yazık ki Ramazan Bayramı’nı Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin gölgesinde buruk karşılıyoruz. Bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi ortak sofralarda buluştuğumuz bir Ramazan ayı geçiremedik.
Alınan tedbirler nedeniyle sevdiklerimizden ayrı olmak elbette hepimizin Bayram coşkusunu doyasıya yaşamamızı kısıtlıyor ancak ben halkımızdan öngörülen tedbirlere azami bir şekilde uyulmasını rica ediyorum. Bayramın taşıdığı anlam ve öneme uygun olarak, özellikle bu zor günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Unutmamalıyız ki içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle bayram ruhunu yaşatmak, birlik içinde olabilmek her zamankinden çok daha önemlidir.
Ülkemizin gerek ekonomik gerek sosyal ve gerek sağlık alanında zorlu bir dönemden geçtiği bu süreçten, Bayramın ruhuna uygun şekilde herkesi kucaklayan, farklılıklara saygı duyan bir anlayışı ve birlik, beraberlik duygusunu tesis ederek çıkabiliriz.
Bu yıl Ramazan Bayramı’nda belki sevdiklerimizle biraraya gelemeyeceğiz, yakın olamayacağız, ancak salgınla mücadelede hepimiz için büyük önem taşıyan birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve barış ortamını mesafelerin bize engel olamayacağı bir şekilde, gönül gönüle tesis edeceğimize tüm yüreğimle inanıyorum.
Salgının sona erdiği, adaletin, liyakatin, sevgi ve hoşgörünün esas olduğu ve hukukun üstünlüğünün tesis edildiği bir ülkeye yeniden kavuşmak dileğiyle, Ramazan Bayramınızı en samimi duygularımla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmamızı temenni eder sevgi ve saygılarımı sunarım.”
Gündem, 12 Mayıs 2021 01:08
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
