1 Mayıs kutlamalarında Hürriyet’in mesajı okundu
Gündem, 01 Mayıs 2021 07:41İzmit Belediyesi üst yönetiminin katıldığı, DİSK tarafından Anıtpark’ta gerçekleştirilen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamalarında Covid-19 nedeniyle alanda yerini alamayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in mesajı okundu.
Tam kapanma öncesinde DİSK tarafından Anıtpark’ta gerçekleştirilen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamalarına birçok sivil toplum kuruluşu katıldı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in koronavirüse yakalanması nedeniyle katılamadığı etkinlikte; İzmit Belediyesi adına Başkanvekili Çetin Sarıca, Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve Belediye Koordinatörü Ozan Aksu yer aldı.
ZAFER, DİRENENLERİN OLMUŞTUR
Kutlamalarda; Covid-19 nedeniyle alana gidemeyen işçi dostu belediye başkanı Hürriyet’in mesajı okundu. Hürriyet’in mesajında, “Tek yumruk halindeki birlikteliğinizin, dayanışmanızın, haksızlıklarla mücadelenizin cana geldiği bu kutlu günde, Covid-19’a yakalanmam sebebiyle aranızda olamamanın büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Ama en kısa zamanda iyileşip, işçi bir babanın kızı olarak, yıllar yılı fabrikalarda çalışan, ter döken kardeşiniz Fatma Kaplan Hürriyet olarak sizlerin yanında yerimi alacağımdan hiç şüpheniz olmasın.
EMEKÇİLERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
1 Mayıs; tek yumruk halinde birlikteliğin, dayanışmanın, haksızlıklarla mücadelenin günüdür. 1 Mayıs; emek demek, kardeşlik demek. 1 Mayıs; mücadele ve karanlıktan aydınlığa çıkacağımız yarınlar demek. Başta Kocaeli için ter döken, emek veren, dirsek çürüten emekçiler olmak üzere tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı, Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” sözlerine yer verdi. Hürriyet’in bu mesajı kutlama alanındaki kalabalık tarafından büyük alkış aldı.
.gif)
Gündem, 01 Mayıs 2021 07:41
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, ölümünün 29’uncu yılında Türkeş’i andı
İlber Ortaylı hayatta olsa buna ne derdi?
Eğitimci yazar Cemil Mor okurlarıyla buluştu
İtalya’yı salladı, attığını vurdu!
İşte yeni Türkiye! Terörist başının doğum günü kutlandı
Erbakan o görüşmeye sert çıktı
Cezalar arttı ama kazalar azalmadı!
Stadyum Yolu’nda bu önlem yeterli mi?
Dilovası’nda MHP’lilerden Vanlı çocuklara anlamlı destek
Cumhuriyet düşmanlarına kötü haber!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
