Gönüller kazanılıyor, Ramazan sofraları boş kalmıyor
Gündem, 23 Nisan 2021 01:38Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gönül Kazan Projesi’yle Ramazan sofralarına 2 öğün sıcak yemek ulaştırıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gönül Kazan Projesi’yle Ramazan sofralarını boş bırakmıyor. Yemek yapacak durumda olmayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara Ramazan ayı boyunca iftar ve sahurluk yemekler ulaştırılıyor. Vatandaşlar Ramazan ayında kendi evlerinde iftar ve sahur yapabilmenin mutluluğunu yaşıyor.
GÖNÜLLER KAZANILIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılından buyana Gönül Kazan Projesi ile sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile hasta, yaşlı ve engelli olup yemek yapabilecek güçten yoksun ve yemek ihtiyacını karşılamak üzere çevresinden destek alamayan kişilere günlük iki öğün olacak şekilde hazır yemek ulaştırıyor. Bu kişilerin evlerine kadar teslim edilen gıdalar sayesinde, herhangi bir yere gitmek zorunda kalmadan zahmetsiz bir şekilde sağlıklı yiyeceklerle beslenme ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanıyor.
.gif)
RAMAZAN SOFRALARI “GÖNÜL KAZAN’’ İLE DONATILIYOR
Tüm yıl boyunca devam eden Gönül Kazan Projesi kapsamında yemek yapacak durumda olmayan ve yemek yaptıracak kimsesi bulunmayan vatandaşların kapılarına kadar getirilen sıcak yemekler, Ramazan Ayı’nda evlere daha bir bereketle geliyor. Ramazan ayında da kesintisiz devam eden bu hizmet ile vatandaşlara günlük 2 öğün olacak şekilde hazır yemek ulaştırılarak iftar ve sahur sofraları boş bırakılmıyor.
VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN
Multipl Skleroz (MS) hastalığı nedeniyle yemek yapmakta zorlanan S.D., sunulan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Çocuğuyla birlikte kalan S.D., “Ramazan gelince Büyükşehir aklıma geliyor. Yemeklerim gelince rahatlıyorum. Yemeklerden çok memnunum” dedi. Büyükşehir’den gıda kolisi ve su faturası desteği aldığını belirten S.D., Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Beyin ameliyatı geçirmiş olan 87 yaşındaki G.D. isimli vatandaş da evine sahur yemeği gelmesinden dolayı emeği geçenlere dualar etti.
BİLGİ İÇİN 153
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın sunduğu “Gönül Kazan” sıcak yemek projesinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların bilgi için Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi olan 153 numaralı telefona ulaşmaları yeterli oluyor.
Gündem, 23 Nisan 2021 01:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
TBB seçimini YENİ Parti adayı kazandı
Yerli ve millî söylemi, borsa vurgunlarının üzerini örtme kalkanı olamaz!
Zeytinoğlu: Gelirlerdeki artışın harcamaların gerisinde kalması bütçe açığını artırıyor
Başiskele’de eski muhtar Gedikli sel sularına kapılarak hayatını kaybetti
Gebze Ticaret Odası üyeleri yabancı firma yöneticileri ile bir araya getirildi
Cadde üzerinde kasis var, uyarı tabelası yok!
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım otizm sınıfına sponsor oldu
Kocaeli’de pazartesi gününe kadar okul yok!
Erdoğan kimsenin gözünün yaşına bakmayacak!
Gölcük’te yeni Kültür Merkezi için o tarihte ihale yapılacak
Çayırova’da da ekipler yağmur mesaisinde
284 eski vekilden Halk TV çağrısı
Kandıra’da Kapalı Pazara el atıldı
Kocaeli’de yağmur, sel ve su baskını alarmı
Sel ve su baskınlarının önüne geçmek için gayret ediyorlar
Kocaeli’de kriz merkezi kuruldu
Down Kafe’de Glutensiz Mutfak Atölyesi gerçekleştirildi
Başkan Özlü’den evleri alev alan aileye ziyaret
Şirket sahiplerine kritik uyarı!
Her noktada çalışma var
Kredi kartında taksit sürelerine sınırlama
Araç sahipleri dikkat! Acil haller dışında trafiğe çıkmayın
MHP’de şoke eden ölüm!
Kocaeli’de de okullar tatil edildi
Kocaeli Valiliği’nden dikkatli olalım uyarısı!
Bu kadarı da olmaz! Kira desteğini kestiler
Körfezli iş insanlarından Büyükakın’a TBB desteği
Çayırova’da kış spor okulları için kayıtlar başladı
Büyükakın'ın aday olduğu TBB seçiminde CHP kimi destekleyecek?
Derince’de öğrencinin seçim vaadi gerçek oldu!
AKP’li Dokuzlar’dan Rumeli Balkan Dernekleri yöneticilerine sürpriz!
Körfez'de Ralli heyecanı! 42 otomobil ve 84 sporcu katılacak
Diliskelesi’nin çehresi değişiyor
Ömer Uçar Dost Parti’nin Kocaeli İl Başkanı mı olacak?
Usta sanatçı Alpay hayatını kaybetti
Körfezli kadınlar kendi mumlarını hazırladı
Çayırova’da pilates kursları kadınları bekliyor
Darıca’da MHP’liler afet farkındalık seminerinde yerlerini aldılar
Umuttepe’de yürüyen merdivenler duracak!
