Haydi İzmitliler! Bayrağını al, balkona çık
Gündem, 23 Nisan 2021 10:31Pandeminin gölgesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacak olan İzmitliler, İzmit Belediyesi’nin 23 Nisan TIRI ve her mahalleye ulaşacak konvoylarıyla bayram heyecanı yaşayacak. Haydi İzmitliler! Bayrağını al, balkona çık ve bayram coşkusuna ortak ol.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına bir gün önceden başlayan İzmit Belediyesi güne ilçenin tüm mahalle ve sokaklarına 9 ayrı ekiple oluşturulan konvoylarla start verdi. Tüm belediye hizmet araçlarını kırmızı-beyaz renklerle süsleyen İzmit Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bayram coşkusunun yaşanması için bir dizi etkinlik düzenledi.
HÜRRİYET, SELAMLAYACAK
Çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmiş 23 Nisan TIRI şehir merkezinde mahalle ve sokakları dolaşacak. Rengarenk vosvos konvoyunun renk katacağı bayram turunda tüm mahalle ve köylerde bayramı kutlayacak ekipler harekete geçti. Tüm vosvos konvoyların başında olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Otogar bölgesine kadar İzmit Belediyesi ve emekçileriyle birlikte halkın bayramını kutlayacak. Konvoylar Otogar’dan sonra kendi bayram kutlama bölgelerine ayrılacak.
23 NİSAN TIRI GÜZERGAHI
Şehir merkezinde; Merkez Bankası önünden hareket eden 23 Nisan TIRI sırasıyla Halkevi, Emniyet Müdürlüğü, Endüstri Meslek Lisesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, Doğu Kışla, Yahya Kaptan, Otogar, Yeşilova Işıklar, üniversite yol ayrımı, Tepeköy Kalıcı konutları, İzmit Belediyesi Aqua Park, Kalıcı Konutlar Malta İniş- Şehir Hastanesi Kavşağı, Boğazova Caddesi, Özbek Çeşmesi, Yeni Kemer Camii- Turan Güneş Caddesi, Üçyol, Santral Yokuşu, Çocuk Parkı, Orduevi, Acıbadem, İZGAZ, Seka Devlet Hastanesi ve Plaj Yolu Buz Pateni Salonu güzergahını takip ederek İzmitliler’i bayram coşkusuna ortak edecek.
.gif)
Gündem, 23 Nisan 2021 10:31
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Altın Kiraz Festivali’nde Emre Fel konseriyle muhteşem bir final
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
Gölcük'te köy takımları yeşil sahada kapıştı! Hasaneynspor şampiyon oldu
Ümit Özdağ'dan DEM'li Sakık'a sert sözler
Bilal Erdoğan nereye koşuyor?
İzmit’teki o şehitlikte Türk bayrağı yeniden dalgalanmaya başladı
İnsanların mahkemede savunmalarını özgürce yapmaları lazım
Kocaeli’nde bu sistemle ağır vasıta trafiği 7/24 izlenecek
Dondurulmuş meyve yerken hastalanmayın!
Bu yolu kullanan sürücüler dikkat!
Tarım Kredi Marketlerinde işçi kıyımı
Ömer Çeker’in amcası vefat etti
Beklenen büyük depremle ilgili dikkat çeken sözler
Zincir marketteki o ürünler toplatıldı
Kadın kadına konak buluşmalarında bu hafta ne konuşuldu?
Kandıra’da meydan mesaisi
Esnafın buna dayanma gücü yok
Dilovası’nda MHP’lilerden kongre daveti
Gram altın için yeni rakam verildi!
Başiskele sahilinde ulaşımı rahatlatacak düzenleme
Altın Kiraz, kadın emeğinin ve üretimin en renkli adreslerinden biri oldu
Kocaelili gazeteciden Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun köy okullarına destek
Körfez ilçede o cadde trafiğe kapatılacak
Mustafa Kandıralı Cebeci sahilinde anıldı
LGS'de Türkiye birincisi yine Bilgi Köprüsü’nden çıktı
Siyasi amaçla CHP'li belediyelere operasyon yapılıyor!
Gölcük’te bir tarih daha ayağa kaldırılıyor!
Gıda, tarım ve hayvancılık sektörü bir kez daha KOTO’da toplandı
Şehir hastanelerine para dayanmıyor! Öde öde bitmiyor
Karamürsel’de feci ölüm: Elektrik akımına kapıldılar
Recep Barış İzmit Belediye Başkan Yardımcısı oldu
Körfezim Eğitim Kurumları, LGS Türkiye Şampiyonu ile bir kez daha gururlandı
Asıl mesele, milyonlarca çocuğun geleceğinin tek bir sınava bağlanmış olması
Elektrik, doğal gaz ve su sayaçlarında plan değişti
