CHP’li Soyluçiçek, Çayırova’da neler yapıldığını anlattı
Siyaset, 17 Nisan 2021 19:11CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ilçede esnaf ve vatandaşla bir araya gelmelerini ve neler yaptıklarını anlattı.
Ekonomik çalkantıların ardından koronavirüs pandemisinin de Türkiye’de hızla yayılmasıyla pek çok vatandaş, özellikle de esnaf kesimi mağdur oldu, birçok iş yeri kepenk kapattı. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek de Çayırova’daki esnaf ve vatandaş buluşmalarına ilişkin gözlemlerini ve neler yaptıklarını şu ifadelerle anlattı:
“HALKA DOKUNACAK EN BÜYÜK ANAHTAR MUHTARLARDIR”
“Esnafla mahalle temsilcilerimiz, üyelerimiz, yöneticilerimiz, delegelerimiz, meclisimiz her ay olduğu için meclise kadar olan süreçte demokrasinin göz bebeği olan muhtarlarımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Vekilleri muhtarlarla buluşturduk. Çünkü bir mahallenin en büyük devlet temsilcisi muhtarlardır. Muhtarlar mahalledeki her şeyi bilir. Belediyeler kendi ilçesi veya belde ili sınırları içinde muhtarlara çok iyi şartlar yaratırlarsa halka dokunacak en büyük anahtarlar kesinlikle muhtarlardır. Biz muhtarlarla olan ilişkimizi üst düzey tuttuk. Haberin kaynağı muhtardır. Muhtarın evi bellidir. Kapısı çalınır, şikâyet edilir, dilekte bulunulur, yardım istenir.”
“1000 AİLEYE YARDIM KOLİLERİ VERDİK”
“Bu doğrultuda pandemi döneminde 1000 aileye yakın yardım kolileri verdik. Whatsapp hattı kurduk. Size ulaşamayan vatandaş oradan yazarak iletişim kurabilirler. Gerek kendimizin gerek yardımsever insanlarımızın bizlere destek noktasında gönderdiği kolilerin ulaştırılması, gerek bizden örgüt olarak partinin yardıma muhtaç insanların kimlikleri sorgulanmadan, siyasi düşünceleri sorgulanmadan insani yaşam şartlarına dokunma noktasında kalbine bir damla mutluluk sağlamak için o evlere gitmeye, yardım etmeye çalıştık. Hayatlarını hiçe sayan sağlıkçılar noktasında ilçedeki aile hekimlerinin tamamının ziyaret ettik. Elimizden geldiğince hijyen malzemeleri noktasında doktorlarımıza ulaştık. Muhtarlarımızı hep dinledik. Mahalle temsilcilerinin kendi komşu ve etrafındakilerle ilgili bilgilerin akışını sağladık.”
“KRİZ MASASI TALEBİMİZ YERİNE GETİRİLMEDİ”
CHP’li Soyluçiçek son olarak, “İlçe sınırları içinde yardım noktasında, vatandaşa temas noktasında siyasi parti kimliğini bir kenara bırakalım belediye dahil olmak üzere bir kriz masası talebimiz yerine getirilmedi. Yardımları tek elden her yere ulaşması amacımızdı.” dedi.
Siyaset, 17 Nisan 2021 19:11
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yayaları ve sürücüleri düşünen yok!
IBAN'a para gönderirken bunu yapmayın!
Kocaeli polisine yangın eğitimi
Lahmacunu 1450 TL'ye satan işletmeye ceza yağdı
İzmit’te et bağışı kampanyasıyla dayanışma büyüyor
Karamürsel güreş ağası Tacettin Aslan vefat etti
Ağır tonajlı araçlarla ilgili trafiğe çıkma yasağı
Dolarda yeni rekor!
Gölcüklü Demet Akalın öyle şeyler söyledi ki!
Antidepresan satışları yüzde 60 arttı
Kılıçdaroğlu, CHP'li vekili AKP'ye gönderdi!
İçmeden önce bir kez daha düşünün!
Kocaeli İtfaiyesi, Besni itfaiye ekiplerine ders verdi!
İzmit’teki Hayvan Pazarı’nda kurbanlık satışları sürüyor
İzmit Mezbahası’nda bayramın ilk günü 145 hayvan kesildi
Hüseyin Baş: Türkiye’de aranılan şey huzur ve mutluluktur
Deprem uzmanının evliliğinde deprem!
Kumcağız sahil yolunda bozulan noktalara müdahale
Kaşık kaşık yiyin!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni üzen ölüm
Kılıçdaroğlu, kurultayı ne zaman toplayacak?
Kandıra’da köy yollarına el atıldı
Gölcük’te bayramlaşma heyecanı
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya’dan bayram mesajı: Hizmet yolunda durmadan çalışacağız
Büyükakın’dan yürek ısıtan ziyaretler
İş bulamayan gençler borçlu çıkmamak için bunu yapın!
Sağlıklı beslenmeye dikkat çekildi: Yeni kesilen et hemen tüketilmemeli
Kamil Şirin: Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum
Özgür Özel yeni parti mi kuracak?
Kritik kurban eti uyarısı! Kanser riski taşıyabilir
Telefonlara dev zam yolda!
Derince’de de bayram geldi, yüzler güldü!
Dilovası’nda birlik mesajı
KOTO’daki bayramlaşma iş insanlarını buluşturdu
YSK dışında bir mahkemenin karar vermesi görülmüş şey değil
Özel'den Genel Başkanı üyeler seçsin çağrısı
Darıca trafiğine akıllı dokunuş
Başkan Ömeroğlu’ndan bayramı mesajı
