Aşevi ve Hayır Çarşısı’nda sevgiyle işler Ramazan’da da sürüyor
Gündem, 16 Nisan 2021 12:39Başiskele Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” ve “Gönül Belediyeciliği” anlayışını sentezleyerek Başiskeleli dar gelirli, yardıma muhtaç ailelere verdiği hizmetleri Ramazan ayında da yoğun bir programla sürdürmeye devam ediyor.
Başiskele’de yılın 365 günü yoksul, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında ve destekçisi olan Başiskele Belediyesi, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan mübarek Ramazan’ın manevi iklimini, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla sürdürüyor. Belediye ekiplerince Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nde hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, yine belediye ekipleri tarafından her gün ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürülerek teslim ediliyor.
YARDIMLARINIZ İLE AŞEVİ’NE İLE SOFRALA AŞ KATIN,
Sizler de bu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına aş desteğinde bulunmak isterseniz Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve "Yardım Komisyonu"nca tespit edilen yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yardıma muhtaç kişi ve aileler aşevi hizmetinden faydalanıyor.
.gif)
HAYIR ÇARŞISI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
Başiskele Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Hayır Çarşısı da ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve yoksul vatandaşların yüzünü Ramazan ayında ve bayram öncesi güldürmeye devam ediyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde kentte güzel işleri aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı bu ayda alan el ile veren eli tek çatı altında buluşuyor. “Sevgiyle paylaşın, kalplere iz bırakın” sloganıyla hayırseverlerin kullanmadıkları temiz kıyafetleri, mobilyaları ve beyaz eşyaları hayırseverlerin adreslerinden alan belediye ekipleri, bağış yapılan ürünleri Hayır Çarşısı’nda topluyor. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yardım başvurusunda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, sosyal tespiti yapıldıktan sonra Hayır Çarşısı’ndan gerekli yardımı alabiliyor.
BAŞİSKELE HAYIR ÇARŞISI DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR
Alan elin, veren eli görmediği Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı’nda hizmete açıldığı 2010 yılından bugüne kadar gelinlik ve damatlıktan çocuk ayakkabılarına, elektrikli ev aletlerinden oturma grubuna, kırtasiyeden deterjana, kadar binlerce ürün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Hayır Çarşısı’na her türlü kullanılabilir eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar, 444 41 10 veya 343 20 20 numaralı telefonla iletişime geçerek hayırlara vesile olabilecek.
Gündem, 16 Nisan 2021 12:39
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
