Aşevi ve Hayır Çarşısı’nda sevgiyle işler Ramazan’da da sürüyor
Gündem, 16 Nisan 2021 06:59Başiskele Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” ve “Gönül Belediyeciliği” anlayışını sentezleyerek Başiskeleli dar gelirli, yardıma muhtaç ailelere verdiği hizmetleri Ramazan ayında da yoğun bir programla sürdürmeye devam ediyor.
Başiskele’de yılın 365 günü yoksul, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında ve destekçisi olan Başiskele Belediyesi, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan mübarek Ramazan’ın manevi iklimini, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla sürdürüyor. Belediye ekiplerince Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nde hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, yine belediye ekipleri tarafından her gün ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürülerek teslim ediliyor.
YARDIMLARINIZ İLE AŞEVİ’NE İLE SOFRALA AŞ KATIN,
Sizler de bu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına aş desteğinde bulunmak isterseniz Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve "Yardım Komisyonu"nca tespit edilen yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yardıma muhtaç kişi ve aileler aşevi hizmetinden faydalanıyor.
.gif)
HAYIR ÇARŞISI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
Başiskele Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Hayır Çarşısı da ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve yoksul vatandaşların yüzünü Ramazan ayında ve bayram öncesi güldürmeye devam ediyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde kentte güzel işleri aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı bu ayda alan el ile veren eli tek çatı altında buluşuyor. “Sevgiyle paylaşın, kalplere iz bırakın” sloganıyla hayırseverlerin kullanmadıkları temiz kıyafetleri, mobilyaları ve beyaz eşyaları hayırseverlerin adreslerinden alan belediye ekipleri, bağış yapılan ürünleri Hayır Çarşısı’nda topluyor. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yardım başvurusunda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, sosyal tespiti yapıldıktan sonra Hayır Çarşısı’ndan gerekli yardımı alabiliyor.
BAŞİSKELE HAYIR ÇARŞISI DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR
Alan elin, veren eli görmediği Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı’nda hizmete açıldığı 2010 yılından bugüne kadar gelinlik ve damatlıktan çocuk ayakkabılarına, elektrikli ev aletlerinden oturma grubuna, kırtasiyeden deterjana, kadar binlerce ürün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Hayır Çarşısı’na her türlü kullanılabilir eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar, 444 41 10 veya 343 20 20 numaralı telefonla iletişime geçerek hayırlara vesile olabilecek.
Gündem, 16 Nisan 2021 06:59
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
