Dilovası’nda ulaşım ile ilgili önemli adımlar
Gündem, 08 Nisan 2021 09:26Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir önceki gün UKOME yetkilileri ile makamında bir araya geldi. Görüşmede Dilovası’nın ulaşım sorunlarını masaya yatırılırken, ulaşımda Dilovalılar’ın yüzünü güldürecek adımlar planlandı.
Dilovası Belediye Başkan Hamza Şayir, vatandaşlardan gelen ulaşım konusunda ki sıkıntıların çözümü için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon (UKOME) Gebze UKOME sorumlusu Mahmut Şahin ve ekibi ile makamında bir araya geldi.
OTOBÜSLER DİLOVASI’NA GİRİP YOLCU ALACAK
Başkan Şayir’in, UKOME yetkilileri ile yaptığı görüşmenin ardından, D100 Karayolu üzerinden yolcu alarak, trafik ve yolcular için büyük tehlike oluşturduğu görülen HAT 200 – HAT 250 – HAT 435 ve HAT 530 otobüs seferlerinin artık Eynerce Kavşağı’ndan Dilovası’na giriş yaparak yanyol üzerinden yolcu indirip bindireceğinin müjdesi verildi. Otobüsler Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde kurulacak duraklardan yolcu alarak, yeniden D100 Karayoluna bağlanarak yoluna devam edecek.
HAT 309 DEMİRCİLER, MAKİNE OSB VE İMES’E UĞRAYACAK
Ayrıca Tepecik Mahallesi, Kaymakamlık, Şehir Merkezi ve Dilovası Devlet Hastanesi arasında çalışan HAT 309 otobüsleri bundan sonra Demirciler Köyü, Makineciler OSB ve İMES OSB’ye de uğrayarak buralardan da yolcu alacak şekilde düzenlendi.
HASTANEYE KENT KART MAKİNESİ
Dilovası Devlet Hastanesi’ne acil olarak başka vasıtalarla gelen vatandaşların halk otobüsleri ile dönüş yapmak istediklerinde kent kart satış ve dolum istasyonu olmamasından dolayı sıkıntılar yaşadıklarını UKOME yetkililerine belirten Başkan Şayir, hastane acil bölümü girişine kent kart satış ve dolum makinesi konulması ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesini istedi. Bunun üzerine UKOME yetkilileri en kısa sürede kent kart satış ve dolum istasyonunun kurulacağını ve bu sorunun çözüleceğini belirttiler.
.gif)
Gündem, 08 Nisan 2021 09:26
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
Gölcük'te köy takımları yeşil sahada kapıştı! Hasaneynspor şampiyon oldu
Ümit Özdağ'dan DEM'li Sakık'a sert sözler
Bilal Erdoğan nereye koşuyor?
İzmit’teki o şehitlikte Türk bayrağı yeniden dalgalanmaya başladı
İnsanların mahkemede savunmalarını özgürce yapmaları lazım
Kocaeli’nde bu sistemle ağır vasıta trafiği 7/24 izlenecek
Dondurulmuş meyve yerken hastalanmayın!
Bu yolu kullanan sürücüler dikkat!
Tarım Kredi Marketlerinde işçi kıyımı
Ömer Çeker’in amcası vefat etti
Beklenen büyük depremle ilgili dikkat çeken sözler
Zincir marketteki o ürünler toplatıldı
Kadın kadına konak buluşmalarında bu hafta ne konuşuldu?
Kandıra’da meydan mesaisi
Esnafın buna dayanma gücü yok
Dilovası’nda MHP’lilerden kongre daveti
Gram altın için yeni rakam verildi!
Başiskele sahilinde ulaşımı rahatlatacak düzenleme
Altın Kiraz, kadın emeğinin ve üretimin en renkli adreslerinden biri oldu
Kocaelili gazeteciden Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun köy okullarına destek
Körfez ilçede o cadde trafiğe kapatılacak
Mustafa Kandıralı Cebeci sahilinde anıldı
LGS'de Türkiye birincisi yine Bilgi Köprüsü’nden çıktı
Siyasi amaçla CHP'li belediyelere operasyon yapılıyor!
Gölcük’te bir tarih daha ayağa kaldırılıyor!
Gıda, tarım ve hayvancılık sektörü bir kez daha KOTO’da toplandı
Şehir hastanelerine para dayanmıyor! Öde öde bitmiyor
Karamürsel’de feci ölüm: Elektrik akımına kapıldılar
Recep Barış İzmit Belediye Başkan Yardımcısı oldu
Körfezim Eğitim Kurumları, LGS Türkiye Şampiyonu ile bir kez daha gururlandı
Asıl mesele, milyonlarca çocuğun geleceğinin tek bir sınava bağlanmış olması
Elektrik, doğal gaz ve su sayaçlarında plan değişti
Kocaeli vekilinden Avrupa Parlamentosu’nun Kıbrıs raporuna sert tepki
