Dilovası’nda da komisyon üyeleri seçildi
Gündem, 07 Nisan 2021 00:51Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir başkanlığında gerçekleşen Nisan ayı meclis toplantısında encümen ve komisyon üyelikleri oylamayla belirlendi.
Dilovası Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başlayan toplantı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yaklaşık 10 yıldır Dilovası’nda durmayan Ada Treni, yaptığımız çalışma sonrası yeniden ilçemizde durarak, halkımıza hizmete başladı.
Bu vesile ile Dilovası Halkı’nın Sakarya ve İstanbul’a ulaşımı konusunda büyük bir kolaylık sağladık. Kapalı Semt Pazarı ve Katlı Otoparkı’nın ihalesi yapıldı. İtiraz süresinin ardından inşallah ilk kazmayı birkaç ay sonra hep birlikte vurmuş olacağız.
Yine Diliskelesi Mahallemiz’de başladığımız Diliskelesi Halı Saha ve Spor Tesisimizin açılışını 12 Nisan’da yapacağız. Diliskelesi Mahallemizde yeni ışıklandırma çalışmaları ile birlikte yeni düzenlemeler ve bisiklet yolları yapıyoruz. Çalışmalarımızda bakanlıklarımız ve bölge milletvekillerimiz bize önemli katkılar sunuyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
KÖMÜRCÜLER OSB KALKIYOR!
Kömürcülere çeşitli alternatifler sunuldu. Alternatiflerden birini değerlendirecekler ve bu iş nihayete erecek. Söz verdiğimiz gibi Kömürcüler OSB’nin kaldırılması ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor” dedi.
.gif)
BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ
Başkan Şayir’in gündeme dair konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin birinci maddesinde yer alan 2020 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Denetim Komisyonu okundu. Meclisin üçüncü ve dördüncü maddesinde yer alan Başkan Vekillerinin seçiminde yapılan oylama da meclis 1. Başkanvekilliğine Burhan Turgut, Meclis 2. Başkanvekilliğine Celal Çelik, Asil Katip Üyeliklere ise Celal Çelik, Abdurrahman Tuza, Yedek Katip Üyeliklerine de Oğuzhan Artut ve Mehmet Emin Aktaş seçildi.
ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ
Gizli oy açık tasnif ile yapılan oylamada Belediye Encümen Üyeliklerine; Oğuzhan Artut ve Mehmet Emin Aktaş, Bayındırlık ve İmar Komisyonuna; Burhan Turgut, Abdurrahman Tuza ve Zeki Karataş, Plan Bütçe Komisyonuna; Mehmet Emin Aktaş, Celal Çelik ve İnci Aydemir, Hukuk, Dilekçe ve Tetkik Komisyonuna; Oğuzhan Artut, Adem Çarıkçı ve Salih Adıgüzel seçildi.
SPOR TESİSİNE ‘EMRE TOPRAK’ ADI VERİLDİ
Gündemin son maddesinde; 12 Nisan da açılışı yapılacak olan Diliskelesi Spor Kompleksi ve Halı Saha Tesisi’nin adının verilmesi hususunda Diliskelesi Spor’a büyük katkıları olan ve Dilovası’nın sevilen isimlerinden geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Emre Toprak adının verilmesi maddesi meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündem, 07 Nisan 2021 00:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Espri yaptı diye hapse atılan komedyenle ilgili yeni karar
Çenesuyu’nda Özgür Özel’li açılış
Kocaeli ihracatta ikinci sırada
İzmit’te Zeynep Karaduman'ın el işi ürünleri kapış kapış
Başkan Büyükakın o yatırımları yerinde inceledi
Karamürsel'de Özgür Özel izdihamı!
Tahtalı’da tarımsal üretime sulama desteği
CHP’de Beyhan Korkmaz Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı oldu
İş insanı Yıldırım Diliskelesi Spor Kulübü festivalinde elini cebine attı!
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek'e meydan okudu!
Körfez’deki o cadde göz kamaştıracak!
Özgür Özel, Nail Çiler’in kulağına ne fısıldadı?
CHP'nin demirbaşları YENİ Parti'ye mi götürüldü?
Kocaeli’de Pazar günü ulaşım ücretsiz!
Köksal Şakar: 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun
Melih Gökçek servetini kaçırdı mı?
Bir dev şirket daha iflasla karşı karşıya
Büyük zafer çifte konserle taçlanacak
Kaza tespitlerinde teknoloji devreye sokulacak!
Başiskele’deki o cadde 15 gün trafiğe kapatıldı
Mehmet Avcı’dan bir kez daha Atatürk ve Cumhuriyet çağrısı geldi
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan 30 Ağustos mesajı
Elektrikli araçlardaki tehlike
Milli eğitim ve ulus devlet hedef alınıyor
Evrem İşitme Cihazları Körfez’de de hizmette
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili yeni açıklama
Vali Aktaş, AKP İl Başkanı Talus’u ağırladı
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Kocaeli Ultra, 29 Ağustos’ta Kartepe’de yarışacak!
Süleyman Soylu doğruyu söyleyenlere yalancı mı dedi?
Başkan Bıyık Darıcalıları gurur ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet etti
Dilovası’nın Şükrü amcası son yolculuğuna böyle uğurlandı
Hayır diyememe psikolojisi!
Gölcük'te dev spor kompleksi inşaatı ne durumda?
Kocaeli vekili Gergerlioğlu Temmuz ayında da arı gibi çalıştı
Erdoğan o görevde kalmak için yine sistemi değiştirecek!
Esnafın vergi ve SGK borcu engeli kaldırıldı
Çenesuyu’nun yeni binasını Özgür Özel açacak
Kocaeli’nin önünü açacak bir politika setine ihtiyaç var
