Sevinç Erbulak’tan Atatürk Evi'ne ve Başkan Hürriyet’e övgü dolu teşekkür
Gündem, 04 Nisan 2021 09:47İzmit Belediyesi 2021 Yılı Kültür ve Sanat Sezonu tanıtım programının sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Sevinç Erbulak, sosyal medya hesabında hem Atatürk Evi'ne ve İzmit'e övgülerde bulundu hem de Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.
Adını birçok filmde ve oyunda duyduğumuz ünlü tiyatrocu Sevinç Erbulak, İzmit Belediyesi 2021 Yılı Kültür ve Sanat Sezonu açılış töreninde sunuculuğu üstlenmişti. Açılış gecesinin ardından, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde ve Sabiha Gökçen'in manevi oğlu Eriş Ülger’in katkılarıyla kentin kültür mirasına büyük katkıda bulunan Atatürk Evi’ni ziyaret eden sanatçı, sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. Başkan Hürriyet’le geçirdiği günün çok özel olduğunu belirten Erbulak, paylaşımıyla teşekkürlerini sundu.
“HİKÂYE BİTMEDİ, HÂLÂ YAZILIYOR”
“Nicomedia’dan günümüze uzanan İzmit yolculuğunun hikayesini anlatmak için buradayız. Tam 3 bin yıllık hikaye. En güzel yanı ise hikaye bitmedi, hala yazılıyor. İzmit’te Bir Kültür Hikayesi yazılıyor.’’ diyerek 2021 Kültür Programı açılışındaki sunuculuğunda hafızalara kazınan sözleri sarf eden Sevinç Erbulak, İzmit’e hayranlığını ve Atatürk Evi’nin ne denli kıymetli olduğunu belirten paylaşımıyla sosyal medyada ses getirdi.
.jpeg)
İŞTE O PAYLAŞIM
İşte Erbulak’ın paylaşımı; “Dün, İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in daveti üzerine İzmit’te çok özel bir gün geçirdim. Sabiha Gökçen’in manevi oğlu tarihçi yazar Eriş Ülger’in eşsiz koleksiyonu, İzmit’teki Atatürk evinde sergileniyor. Zübeyde hanımın gözlükleri, bozuk para kesesi, Sabiha Gökçen’e Atatürk’ün hediyesi elmas küpeler, Fransız bir müzisyenin hediyesi mandolin yaka iğnesi, İsmet İnönü ile kahve içmeyi en sevdiği fincanlar, bunlar sadece bu post’a sığdırabildiklerim...”
İZMİT’İN GÜZELLİĞİ BİTMİYOR
Sözlerine İzmit’in güzelliklerinin burada bitmediğini söyleyerek devam eden Erbulak ‘’Times Dergisine kapak olduğu fotoğraftaki kalpak, Savanora’da içtiği kahvenin telvesi ve daha pek çok şey bu koleksiyonda... Yolu İzmit’e düşen veya orada yaşayıp hala gidememiş olanlara bir an önce ziyaret etmelerini tavsiye ederim. Dünkü güzellikler burada bitmiyor, sırasıyla anlatacağım.”
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini sunarak, İzmit’in yeniden kültür kenti olduğunu vurgulayan Erbulak sözlerini şu şekilde noktaladı: ‘’Ama, her fotoğrafında nerdeyse babaannemizin veya annemizin gözlüğü kadar tanıdık olan o gözlüğü gördüğümüz an hayatın çok tuhaf olduğunu, insanların uçup gittiğini ama eşyaların kaldığını bir kez daha anladım... @fatmakaplanhurriyet size tekrar çok teşekkür ederim... Yapacağınızı söylediğiniz her şey için.”
.jpeg)
Gündem, 04 Nisan 2021 09:47
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Liranın dolar ve euro karşısındaki eriyişi devam ediyor
İzmit Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü’nü kazanan adaylar belli oldu
TBB seçimini YENİ Parti adayı kazandı
Yerli ve millî söylemi, borsa vurgunlarının üzerini örtme kalkanı olamaz!
Zeytinoğlu: Gelirlerdeki artışın harcamaların gerisinde kalması bütçe açığını artırıyor
Başiskele’de eski muhtar Gedikli sel sularına kapılarak hayatını kaybetti
Gebze Ticaret Odası üyeleri yabancı firma yöneticileri ile bir araya getirildi
Cadde üzerinde kasis var, uyarı tabelası yok!
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım otizm sınıfına sponsor oldu
Kocaeli’de pazartesi gününe kadar okul yok!
Erdoğan kimsenin gözünün yaşına bakmayacak!
Gölcük’te yeni Kültür Merkezi için o tarihte ihale yapılacak
Çayırova’da da ekipler yağmur mesaisinde
284 eski vekilden Halk TV çağrısı
Kandıra’da Kapalı Pazara el atıldı
Kocaeli’de yağmur, sel ve su baskını alarmı
Sel ve su baskınlarının önüne geçmek için gayret ediyorlar
Kocaeli’de kriz merkezi kuruldu
Down Kafe’de Glutensiz Mutfak Atölyesi gerçekleştirildi
Başkan Özlü’den evleri alev alan aileye ziyaret
Şirket sahiplerine kritik uyarı!
Her noktada çalışma var
Kredi kartında taksit sürelerine sınırlama
Araç sahipleri dikkat! Acil haller dışında trafiğe çıkmayın
MHP’de şoke eden ölüm!
Kocaeli’de de okullar tatil edildi
Kocaeli Valiliği’nden dikkatli olalım uyarısı!
Bu kadarı da olmaz! Kira desteğini kestiler
Körfezli iş insanlarından Büyükakın’a TBB desteği
Çayırova’da kış spor okulları için kayıtlar başladı
Büyükakın'ın aday olduğu TBB seçiminde CHP kimi destekleyecek?
Derince’de öğrencinin seçim vaadi gerçek oldu!
AKP’li Dokuzlar’dan Rumeli Balkan Dernekleri yöneticilerine sürpriz!
Körfez'de Ralli heyecanı! 42 otomobil ve 84 sporcu katılacak
Diliskelesi’nin çehresi değişiyor
Ömer Uçar Dost Parti’nin Kocaeli İl Başkanı mı olacak?
Usta sanatçı Alpay hayatını kaybetti
Körfezli kadınlar kendi mumlarını hazırladı
Çayırova’da pilates kursları kadınları bekliyor
